6 سال زندان براي پليس قاتل
لوئيجي اسپاکاروتلا پليسي که گابريل ساندري هوادار تيم لاتزيو را به قتل رساند، از سوي دادگاهي در آرتزو به 6 سال زندان محکوم شد.
به گزارش ايسنا، اين مامور پليس كه مرتكب قتل غير عمد ساندري شده بود، روز سه شنبه با اين محكوميت رو به رو شد. ساندري در 11 نوامبر سال 2007 در نزديکي ورزشگاه در هنگام درگيري هواداران يوونتوس و لاتزيو به ضرب گلوله کشته شد.
دادستاني براي اين مامور پليس 14 سال حبس را درخواست داده بود. پس از اعلام راي نهايي دادگاه در سالن دادگاه آرتزو اعتراض هاي شديدي از سوي هواداران لاتزيو، دوستان وبستگان قرباتي صورت گرفت. قاضي پرونده نيز با اهانت گروهي رو به رو شد. والدين ساندري هم غرق در اشك و ناراحتي بودند. متهم در دادگاه گفت كه شليك مرگبار به اشتباه از اسلحه او صرت گرفته است. او ابتدا اقدام به شليك هوايي كرده و گلوله دوم به هنگام دويدن از اسلحه اش در رفته است.
وقتي 3 هوادار يوونتوس و 5 هوادار لاتزيو با يکديگر نزاع مي کردند، لوئيجي اسپاکاروتلا، مامور پليس براي آرام کردن آنها تيري هوايي شليك کرد.ساندري و دوستانش که ترسيده بودند سوار ماشين شدند تا فرار کنند اما، اسپاکاروتلا تير ديگري را شليک کرد که اين بار با برخورد به حصار فلزي ورزشگاه منحرف شد و به شيشه اتوموبيل ساندري برخورد کرد و موجب مرگ او شد.
هواداران لاتزيو در روز درگيري در راه ميلان بودند تا به تماشاي بازي تيم شان و اينتر بنشينند. اين عده در رستوراني در اتوبان با هواداران يووه برخورد و با انها در گير شدند. دادستاني آرتزو تاكيد داشت كه پليس بايد مي دانست كه رفتارش مي تواند به مرگ هواداران بيانجامد. جوزپه لدا گفت: "پليس جان انساني را گرفت و چند زندگي را هم نابود كرد."
پس از مرگ ساندري در چندين بازي در رقابت هاي سري A درگيري هايي ميان تماشاگران و نيروهاي امنيتي در گرفت. 400 هوليگان هم به مركز پليس در رم حمله كردند. اين عده به نيروهاي پليس سنگ و بطري پرتاب كردند و يك اتوبوس و چندين خودروي پليس را آتش زندند. يك مامور پليس در اين درگيري ها آسيب ديد و 20نفر هم دستگير شدند.


