صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
گلن جانسون:

مورينيوي دو رو باعث رفتن من شد!

من در مسابقات بعدي بهترين بازيکن ميدان شناخته شدم اما براي بازي مقابل بارسا در ترکيب تيم جايي نداشتم. بايد از مورينيو بپرسيد دليل کارش چيست. او نمي خواست ببيند من خوب بازي مي کنم تا مجبور شود در بازي مقابل بارسا از من استفاده کند. آنجا فهميدم که بايد چلسي را ترک کنم.
کد خبر: ۵۵۲۶۳
| |
1663 بازدید

گلن جانسون گران ترين بازيکن جديد باشگاه ليورپول در تابستان جاري، مدعي شد که بروز اختلاف نظر ميان او و خوزه مورينيو سرمربي وقت چلسي، موجب خروج وي از استمفورد بريج شد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه، جانسون که در هفته جاري با قرارداد 17 ميليون پوندي از پورتسموث به ليورپول پيوست، مورينيو را به دورويي و عهد شکني متهم کرد.

وي افزود وقتي از ترکيب تيم چلسي براي ديدار با بارسلونا در چارچوب رقابتهاي ليگ قهرمانان (چمپيونزليگ) کنار گذاشته شد، دانست که ديگر جايي در چلسي ندارد.

جانسون اظهارداشت:«در آن زمان در مقطعي از فصل بوديم که دو ديدار تا بازي مقابل بارسلونا در ليگ قهرمانان باقي مانده بود،مورينيو در حضور 5 شاهد به من گفت اگر در دو بازي بعدي عملکرد خوبي داشته باشم در بازي مقابل بارسا من را در ترکيب اصلي تيم قرار خواهد داد. من در همان وقت به مدير برنامه هايم گفتم مهم نيست من در دو بازي آينده تا چه حد خوب باشم ، مورينيو نمي خواهد من در بازي مقابل بارسا حضور داشته باشم.»

وي ادامه داد:«من در مسابقات بعدي بهترين بازيکن ميدان شناخته شدم اما براي بازي مقابل بارسا در ترکيب تيم جايي نداشتم. بايد از مورينيو بپرسيد دليل کارش چيست. او نمي خواست ببيند من خوب بازي مي کنم تا مجبور شود در بازي مقابل بارسا از من استفاده کند. آنجا فهميدم که بايد چلسي را ترک کنم.»

به اعتقاد جانسون «مورينيو تصور مي کرد من به پورتسموث مي روم و ديگر نمي توانم خود را مطرح کنم.بايد بگويم 70 درصد هواداران فوتبال هم همين تصور را داشتند.اکنون توانايي هايم را به اثبات رسانده ام.مي خواهم بگويم حتي خوزه مورينيو هم اشتباه مي کند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟