صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فرمانده ناجا: فکر نمی‏کنم 18 تیر راهپیمایی باشد

سردار احمدي مقدم در پاسخ به سوالي مبني بر پيگيري جدي استقرار امنيت اجتماعي و انضباط اجتماعي، مبارزه با مواد مخدر، ايجاد امنيت اخلاقي و اجراي قوانين را از جمله برنامه‌هاي نيروي انتظامي در سال جاري عنوان كرد.
کد خبر: ۵۴۶۶۲
| |
27604 بازدید

فرمانده ناجا در پاسخ به تمهيدات نيروي انتظامي براي 18 تير گفت: تاكنون نه كسي براي اين روز درخواست مجوز كرده و نه به كسي مجوزي داده شده است و فكر هم نمي‌كنم راهپيمايي در اين روز برگزار شود.

به گزارش ايسنا، سردار اسماعيل احمدي مقدم در حاشيه مراسم توديع و معارفه فرمانده انتظامي استان قزوين در جمع خبرنگاران از آزادي يك‌صد نفر از دستگيرشدگان در اغتشاشات اخير در روزهاي آينده خبر داد.

وي افزود: بيش از دوسوم افراد دستگيرشده آزاد شده‌اند و در چند روز آينده صد نفر ديگر نيز آزاد خواهند شد.

فرمانده ناجا اضافه كرد: افرادي كه آزاد نشده‌اند در تخريب اموال عمومي نقش داشته‌اند كه مستلزم رسيدگي از طريق مراجع قضايي است.

سردار احمدي مقدم در پاسخ به سوالي مبني بر پيگيري جدي استقرار امنيت اجتماعي و انضباط اجتماعي، مبارزه با مواد مخدر، ايجاد امنيت اخلاقي و اجراي قوانين را از جمله برنامه‌هاي نيروي انتظامي در سال جاري عنوان كرد.

وي افزود: طرح امنيت اجتماعي بسته به جرم و جغرافيا به استان‌ها سپرده شده است و برحسب مطالبات مردم اين طرح در استان‌ها اجرا مي‌شود.

سردار احمدي مقدم، سرانه پليس در كشور را بين سه تا پنج نيرو براي يك‌هزار نفر اعلام و بيان كرد: در استان‌هاي پرحادثه و جرم خيز اين رقم بالاتر است.

وي درباره مسدود كردن مرزهاي شرقي كشور گفت: سال گذشته 320كيلومتر از مرزهاي سيستان مسدود شد كه در سال جاري با تامين اعتبار لازم حدود 300 كيلومتر از مرزهاي قسمت شمالي منطقه بلوچستان نيز مسدود خواهد شد.

فرمانده ناجا در پاسخ به سوالي درباره احتمال انتصاب وي به عنوان وزير دفاع در دولت دهم بيان كرد: تاكنون در اين باره صحبتي با من نشده و اين مسايل تنها گمانه‌زني است.

وي ادامه داد: بنده منصوب فرمانده كل قوا و تحت امر ايشان هستم و هر زمان كه ايشان صلاح بداند در هر سمتي به فعاليت خواهم پرداخت.

گفتي است، در اين مراسم سرهنگ مسعود جعفري نسب به سمت فرمانده انتظامي استان قزوين منصوب شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۶ - ۱۳۸۸/۰۴/۱۷
سلام
كاش ايشان كه مطمئن هستند دليل قطع اس ام اس را هم مي گفتند. خدا را شكر كه اطمينان پيدا كردم. داشتم گناه مي كردم و اس ام اس را به 18 تير ربط مي دادم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟