صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رایزنی سران گروه هشت مارس با نصرالله

طرفین در این دیدار بر ضرورت وحدت ملی برای مقابله با خطرات سخنان نتانیاهو به ویژه لغو حق بازگشت آوارگان فلسطینی و اسکان آنها در کشورهای دیگر تاکید کردند.
کد خبر: ۵۲۵۱۷
| |
3316 بازدید

برخی سران گروه هشت مارس لبنان با دبیر کل حزب الله دیدار و درباره افق های مرحله آتی کشور پس از انتخابات پارلمانی رایزنی کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار، سلیمان فرنجیه رئیس جریان سیاسی المرده لبنان جمعه شب با سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله دیدار کرد.

در این دیدار آخرین رویدادهای داخلی و منطقه ای، پیامدها و خطرات سخنان اخیر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل بر منطقه به طور عام و لبنان به شکل خاص بحث و بررسی شد.

طرفین در این دیدار بر ضرورت وحدت ملی برای مقابله با خطرات سخنان نتانیاهو به ویژه لغو حق بازگشت آوارگان فلسطینی و اسکان آنها در کشورهای دیگر تاکید کردند.

در این دیدار روند انتخاباتی لبنان و نتایج آن در سطوح سیاسی و ملی و تشکیل دولت وحدت ملی مورد بررسی قرار گرفت.

سید حسن نصرالله همچنین "اسعد حردان" رئیس حزب سوری قومی اجتماعی و هیئت همراه وی را به حضور پذیرفت و درباره انتخابات اخیر لبنان و افق های مراحل آتی کشور رایزنی کرد.

در این دیدار "محمود قماطی" عضو شورای سیاسی حزب الله نیز حضور داشت.

خاطرنشان می شود که "ولید جنبلاط" رهبر حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان و از سران جریان 14 مارس نیز پنجشنبه شب با دبیر کل حزب الله دیدار کرده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟