صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماستمالي رسوايي قطار زاهدان توسط وزير

کد خبر: ۵۱۲۷۰
| |
41032 بازدید

در حالي که قطار بم زاهدان به دليل افتتاح نمايش براي انتخابات که روز گذشته بدون آماده شدن خط انجام شده بود، از مسير خارج شد، وزير راه در مصاحبه‌اي بعد از اعلام خبر افتتاح، راه‌اندازي آن را موکول به حضور احمدي‌نژاد کرده است.

وزير راه و ترابري گفت: افتتاح كامل راه‌آهن بم ـ زاهدان ـ كرمان به دليل عدم حضور رئيس جمهور به زمان ديگري موكول شد.

حميد بهبهاني در گفت‌وگو با باشگاه خبري فارس «توانا»، درباره راه‌آهن بم ـ زاهدان ـ كرمان تصريح كرد: قرار بود اين مسير ريلي روز گذشته با حضور رياست جمهوري افتتاح شود كه با برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، زمان افتتاح آن تغيير يافت.

بهبهاني خاطر‌نشان كرد: طبق برنامه از پيش تعيين شده مقرر شده بود كه شخص رئيس جمهور در اين مراسم افتتاحيه حضور داشته باشد، اما وي به دليل مشغله كاري زياد و حضور در برنامه‌هاي انتخاباتي مختلف راديو ـ تلويزيون، نتوانستند در مراسم افتتاحيه حضور داشته باشند.

وزير راه و ترابري اظهار داشت: به دليل عدم حضور رياست جمهوري و برخي ديگر از مسئولان در افتتاح مسير ريلي بم ـ زاهدان ـ كرمان، با هماهنگي به عمل آمده افتتاح كامل اين مسير به زماني پس از انتخابات رياست جمهوري دهم موكول شد.

اتصال به شبكه ريلي انجام شده است
محمدرضا برزگر قائم مقام شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل نيز در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس«توانا» راجع به مسير ريلي بم ـ زاهدان ـ كرمان اظهار داشت: مسئولان شركت ساخت و توسعه زيربناهاي حمل و نقل صبح ديروز جهت بازنگري اين مسير در زاهدان حضور يافتند و شاهد اتصال اين مسير ريلي به شبكه راه‌آهن كشور بودند.
منتظري ادامه داد: آنچه در اين باره حائز اهميت است اتصال مسير ريلي بم ـ زاهدان ـ كرمان به راه‌آهن كشور و نيز اتصال شبكه ريلي اروپا به شبه قاره هند است كه با فعاليت‌هاي مستمر و پيگيرانه وزارت راه و ترابري اين مهم انجام شد.

به گزارش فارس، راه‌آهن كرمان ـ بم ـ زاهدان كريدور ترانزيتي جنوب شرقي آسياـ- اروپا را از طريق اتصال ريلي كرمان به مرز رازي و شبكه راه‌آهن تركيه، از طريق مرز جلفا به شبكه راه‌آهن جمهوري آذربايجان و از طريق مرز سرخس به شبكه راه‌آهن تركمنستان متصل مي‌كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟