بايد اين مطلب را از ذهن خود بيرون کرد که هاشمي ...
"عليرضا انصاري" در جلسه پرسش و پاسخ با جمعي از نخبگان اصفهان افزود: رضايي 16 سال در سپاه مسووليت جنگ داشته و 12سال مديريت راهبردي و مشاور رهبر بود، چرا ما اين 12 سال را نمي گوييم که رضايي تفکر راهبردي پيدا کرده و اين گونه قضاوت در خصوص وي درست نيست.
رييس ستاد رضايي در اصفهان در خصوص کناره گيري رضايي در سال 84 گفت: رضايي بنا بر ميثاق، استعفاي خودش را به نفع ملت اعلام کرد و به نظر من مردانه هم کناره گيري کرد.
وي در پاسخ به اين سووال که چرا آقاي رضايي از وزراء جوان استفاده مي کند، گفت: اين به شرطي عملي است که به شايسته سالاري ضربه وارد نشود.
وي يکي از اشکالات دولت نهم را جوان گرايي بي حساب و کتاب دانست و گفت : اين مساله ضربه سنگيني به مديريت کشور وارد کرد.
انصاري در پاسخ به يکي از نخبگان در رابطه با مناظره احمدي نژاد با موسوي با بيان اين که احمدي نژاد گفته سه به يک، افزود: در اين خصوص هيچ مصالحه با هاشمي و ديگران نشده است و بايد اين مطلب را از ذهن خود بيرون کرد که هاشمي، رضايي را براي ورود به عرصه انتخابات تحريک کرده است.


