استيلي: ليگ برتر نشود به آلمان يا هلند مي‌روم

کد خبر: ۴۹۸۰۲
| |
1529 بازدید
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان با اشاره به حضورش در کشور كويت گفت : اين مسافرت با دعوت يكي از بازيكنان القادسيه صورت گرفت و جنبه دوستانه داشت.

حميد استيلي در گفت‌ و گو با ايلنا گفت : مدتي در تيم فوتبال القادسيه کویت بازي مي‌كردم ، "محمد ابراهيم" يكي از بازيكنان و دوستان من در القادسيه است كه از من و حبيب كاشاني دعوت كرد تا با حضور در اين كشور ، ديدار القادسيه را در مسابقات دوره‌اي كويت از نزديك تماشا كنيم و به همين علت به اين كشور سفر كرديم و هيچ موضوعي در خصوص همكاري با باشگاه‌هاي كويت مطرح نبوده و نيست.

وي افزود : مي‌خواهم در فوتبال ايران و در ليگ برتر كشورم كار كنم كه در همين راستا صحبت‌هايي با مسوولان باشگاه ابومسلم داشته‌ام . من پيشنهادات خود را ارائه كرده‌ام و پيگيري و شرايط امكان فعاليت در اين میان ، ديگر به مسوولان اين باشگاه بستگي دارد.

استيلي گفت : اگر شرايط حضور من در ليگ برتر مهيا نشود قصد دارم به آلمان يا هلند بروم تا با حضور در كلاس‌هاي معتبر فوتبال بر تجربيات گذشته خويش بيافزايم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی