درخشان: فوتبال ايران به بيراهه مي‌رود

کد خبر: ۴۹۸۰۰
| |
1253 بازدید
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال كشورمان درخصوص شرايط كنوني فوتبال ايران گفت : متاسفانه آنچه كه در اين عرصه مشاهده مي‌شود اصلا" قابل رضايت نيست و بايد گفت فوتبال ايران به بيراهه مي‌رود.

حميد درخشان در گفت‌ و گو با ايلنا تصريح كرد : بايد پرسيد چرا بازيكناني كه ادعاي پوشيدن لباس تيم‌ ملي را داشته‌اند ، امروز به راحتي از اين افتخار مي‌گذرند و اردوي اين تيم را ترك مي‌كنند . در اين خصوص حرف و حديث بسيار است اما اگر بخواهيم منصفانه به قضاوت بنشينيم بايد صحبت‌هاي هر دو طرف را شنيد و سپس در اين خصوص اظهار نظر كرد.

وي خاطرنشان كرد : متاسفانه فوتبال ايران در مسير درستي قرار ندارد و بايد هرچه سريعتر براي آن چاره‌اي انديشيد، چراكه با اين روند نمي‌توان به آينده فوتبال ايران خوش بين بود.

درخشان در خصوص بحث واگذاري استقلال و پرسپوليس گفت : واقعيت اين است كه دو باشگاه استقلال و پرسپوليس موجوديت خاصي ندارند كه بخواهيم آنها را واگذار كنيم ، ابتدا بايد داشته‌هاي اين دو باشگاه را مشخص كنيم و سپس نسبت به واگذاري آنها اقدام کینم تا بعد ها با مشکل مواجه نشویم.

بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال ايران در پايان يادآور شد : تيم‌هاي ايراني در دفاع مشكل دارند و بايد اين ضعف را برطرف نمايند چراكه فوتبال امروز نياز به انسجام دفاعي دارد تا يك تيم به راحتي گل دريافت نكند تا آن موقع و در آرامش، برنامه‌ها و نقشه‌هاي هجومي خود را در زمين به اجرا درآورد. تا زماني كه به راحتي گل دريافت مي‌كنيم، نمي‌توانيم به كسب پيروزي اميدوار باشيم.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی