صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پيرواني عذر ملي پوش ذوب‌آهن را خواست

کد خبر: ۴۹۲۹۴
| |
1825 بازدید

سرمربي تيم فوتبال اميد به دليل عدم حضور مهاجم ملي پوش تيم ذوب آهن در روز اول اردو عذر اين بازيكن را خواست.

به گزارش فارس، اردوي تيم اميد در حالي از روز گذشته آغاز شد كه دو بازيكن اين تيم با اجازه از كادر فني در محل اردو حاضر نبودند اما محسن مسلمان ديگر ملي پوش اين تيم بدون اطلاع در اين اردو حاضر نشد.

وي دليل غيبت خود را عدم اطلاع از زمان اردو عنوان كرده و اين در شرايطي است كه ساير نفرات دعوت شده به موقع خود را به اردو رسانده بودند.

غلامحسين پيرواني كه به نظم و انضباط اهميت زيادي مي دهد روز گذشته اعلام كرد كه مسلمان ديگر حق ندارد در اردو حاضر شود.

در پي اين نظر مسلمان اظهار ندامت كرده و خواستار بازگشت به اردو را داشته اما تا اين لحظه سرمربي تيم اميد عذرخواهي او را نپذيرفته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟