برگي زر: اگر 5 گل از شاهين ميخورديم تيم خوبي بوديم
سرمربي تيم فوتبال اتكا گفت: اگر در بازي مقابل شاهين پارس جنوبي 5 گل از اين تيم دريافت ميكرديم، از نظر مربي و هواداران آنها تيم خوبي بوديم.
هادي برگي زر در گفت و گو با فارس، درباره اظهارات اخير سرمربي تيم فوتبال شاهين پارس جنوبي، مبني دريافت پاداش از سوي مسئولان تراكتور سازي به بازيكنان اتكا، براي شكست تيم شاهين خاطرنشان كرد: اين موضوع به هيچ عنوان صحت ندارد. اين حاشيهها به تيم اتكا ضربه نميزند بلكه به شاهين پارس جنوبي ضربه وارد ميكند.
سرمربي اتكا افزود: اگر ما 5 گل از تيم شاهين دريافت ميكرديم تيم خوبي بوديم. به نظر من مطرح كردن اين مسائل در فوتبال درست نيست.
وي ادامه داد: مربي شاهين به جاي اينكه در اين توهمات سير كند، بايد به فكر اين باشد كه در هفتههاي پاياني ليگ تمركز خود و تيمش را از دست ندهد. من هم در اين شرايط بودهام و متهم كردن ديگر تيمها به اين مسائل كار درستي نيست.
برگي زر تصريح كرد: توقع مسئولان و تماشاگران تيم فوتبال شاهين يك انتظار بيجا و غير ممكن از تيم اتكا بود. آنها انتظار داشتند با توجه به اينكه تيم اتكا در ميانه جدول قرار دارد و اين بازي تأثيري در سرنوشت ما ندارد، يك فوتبال بي انگيزه و به دور از شرافت و مردانگي را انجام دهد و 5 گل از تيم شاهين دريافت كنيم و اين موضوع غيرقابل قبول است. من و بازيكنانم از باشگاه اتكا حقوق ميگيريم و بايد نسبت به پيراهن اين باشگاه تعصب داشته باشيم.
سرمربي تيم فوتبال اتكا تأكيد كرد: نميخواهيم نقطه ضعف و كم كاري ما باعث شود حق تيمي در رفتن يا نرفتن به ليگ برتر ضايع شود و به عنوان يك تيم پاك نه تنها مقابل شاهين پارس جنوبي بلكه مقابل تمام تيمها با قدرت بازي ميكنيم.
وي در مورد رابطهاش با ناصر شفق، مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز، اظهار داشت: من با شفق در ابومسلم كار كردم و با وي از هفته چهارم مرحله برگشت ليگ برتر به هيچ عنوان ارتباطي نداشتهام. در ضمن سرنوشت تيم تراكتورسازي در دست ما نيست و در دست خودشان است. اگر آنها تمام مسابقات را به سود خود تمام كنند به ليگ برتر صعود خواهند كرد.
برگي زر در مورد قرادادش در فصل آينده با تيم اتكا گلستان تصريح كرد: قراردادم با تيم اتكا يك و نيم ساله است. زماني كه با اين تيم قراراداد بستم بحث سال آينده هم مطرح شد، تا تيمي را ببنديم كه مدعي صعود به ليگ برتر باشد.


