صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نمایشنامه ای جدید برای حضور سرمایه داران خارجی در لیگ برتر

جنگ سرد

کد خبر: ۴۷۸۴۴
| |
1843 بازدید

چه کسی باور می‌کند، نیم قرن اختلاف میان ایالات متحده و اتحادجماهیر شوروی، به پایان رسیده یا اگر بخواهیم کمی رنگ نوستالژی به آن بیفزاییم باید بگوییم حتی دیوار برلین نیز فرو ریخت تا مرز‌های بین بشریت برداشته شود اما حالا جهان با تئاتر جدیدی از جنگ سرد روبه‌رو می‌شود، نمایشنامه‌ای به نام لیگ برتر انگلیس.

به نوشته وطن امروز و به نقل از تایمز، در این مقطع از زمان، «من‌یو» و لیورپول به دست آمریکایی‌های متمول می‌چرخند و اگر قرار باشد هجمه غیربومی‌ها را در جزیره به نام کسی ثبت کنیم، باید نامی از رومن آبراموویچ مالک روس ثروتمند چلسی ببریم.

موج ایجاد شده، به راحتی دیگر تیم‌ها نظیر آرسنال را نیز مورد نوازش قرار داده، به‌طوری که آلیش عثمان‌اف سرمایه‌دار ازبکستانی که 25‌درصد از سهام باشگاه را به نام خود زده، حالا امیدوار است بتواند رابطه حسنه‌ای با استن کروئنکه، (صاحب 3/28 درصد از سهام باشگاه) برقرار کند تا شاید از قافله عقب نماند.

البته اگر قرار باشد این اتفاقات رخ دهد زیاد متعجب نمی‌شویم به دلیل اینکه عثمان‌اف و کروئنکه می‌خواهند آرسن ونگر تا جایی که می‌تواند از ریخت‌‌و‌پاش‌های آنها استفاده کند. هر دو سرمایه‌دار که در حال نوشتن سناریوی جدیدی برای توپچی‌ها هستند، می‌خواهند سر کیسه‌ را شل کنند تا افتضاح شکست برابر «من‌یو» در لیگ قهرمانان و همین‌طور باخت تحقیر‌آمیز یکشنبه شب مقابل چلسی دیگر تکرار نشود.

دقیقا طرز فکر آنها با سناریوی خساست پروفسور (آرسن ونگر) متفاوت است و مقدمه این داستان با این جمله شروع می‌شود؛ «پول هست ... ستاره‌ها را به تور بیندازید ...» و تنها مسأله‌ای که در این میان باقی می‌ماند، این است که زمان اکران تئاتر، این فصل نیست، شاید تابستان داغ بهترین وقت برای خرید از بازار اروپا باشد و آرسن ونگر چند ماه دیگر می‌تواند نمایشش را به کمک سهامداران آرسنال روی صحنه ببرد اما نکته مهمی در اینجا نهفته؛ آرسن ونگر به راحتی خودش را با سیاست‌های مدیریتی باشگاه درگیر کرده و همین سبب شده است او با خیالی راحت برای ترمیم دارودسته نصفه و نیمه‌اش قدرت بگیرد. به نظر می‌رسد با این پروسه اشتهای مرد فرانسوی نیز باز شده و می‌خواهد برای خرید، کاتالوگ را ورق بزند!

بدون‌شک او به یک مدافع میانی احتیاج دارد، به دلیل اینکه ضعف و بیماری در خط دفاعی توپچی‌ها کمر آنها را شکسته و بازیکنان جوان بی‌تجربه و بدون اعتماد به نفس به راحتی یک مربی با تجربه را به حقارت می‌کشند.

خب، اگر قرار باشد آرسن ونگر دست به خانه‌تکانی بزند، باید نیم‌نگاهی به جیب سهامداران باشگاه بیندازید، آنها حاضرند تا چه اندازه سر کیسه را شل کنند؟ ونگر در این‌باره به صراحت اعلام می‌کند:«شما نمی‌خواهید که بعد از هر باخت مانند همین بازی (چلسی) بگوییم به چهار مدافع جدید احتیاج داریم! برای رسیدن به تعادل باید تیم را ترمیم کنیم».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟