انتقاد مهدوی کنی از موضع کیهان درباره کروبی
آیت الله مهدوی کنی، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در جلسه درس اخلاق خود از این گونه مواضع و نوشته های شریعتمداری ابراز ناخشنودی کرده و ناراحتی شدید خود را اعلام می کند.
نوشته جنجالی کیهان درباره مهدی کروبی اعتراض دوباره بزرگان روحانیت را به دنبال داشت.
مطلب ستون گفت و شنود کیهان که زمینه نگارش نامه انتقادی کروبی از شریعتمداری را به همراه داشت موجب شد تا آیت الله مهدوی کنی، دبیر کل جامعه روحانیت مبارز در جلسه درس اخلاق خود، از این گونه مواضع و نوشته های شریعتمداری ابراز ناخشنودی کرده و ناراحتی شدید خود را اعلام کند. عمده گلایه و دلخوری آیت الله مهدوی کنی در زمینه زیر سوال رفتن شان روحانیت و خدمات مسئولان و بزرگان انقلاب بوده است.
گفتنی است که پس از انتشار یادداشتی در کیهان که طی آن از ترور خاتمی خبر داده شده بود،آیت الله مهدوی کنی در سخنانی در جمع اعضای جامعه روحانیت مبارز ضمن انتقاد به نوشته کیهان به حسین شریعتمداری اعتراض کرده بود.
منبع: جهان
واقعا این آقا در چه مکتبی آموزش دیده است؟ به آقای شریعتمدار بپرسید آیا ممکن است یک نفر هم از نوشته های ایشان راضی باست؟ به تابناک پیشنهاد می شود که یک نظرسنجی از گفتمان آقای شریعتمداری داشته باشید و اگر یک درصد مردم از نوشته های آقای شریعتمدار راضی بود، اجازه بدهید ایشان به همه مردم دنیا اعم از مسلمان و غیر مسلمان فحاشی کند.



