48 گردشگر فرانسوی كشته و زخمي شدند
سخنگوي اورژانس ايالت «كارولينا» در آمريكا اعلام كرد: بر اثر وقوع تصادف يك دستگاه اتوبوس حامل گردشگران فرانسوي در بزرگراهي در اين ايالت ، دست كم 10 سرنشين اين اتوبوس جان خود را از دست داده و 38 نفر ديگر مجروح شدند.
به گزارش ايسنا ، رسانه هاي دولتي آمريكا خبر دادند كه حال هشت نفر از مجروحان تصادف اين اتوبوس به شدت وخيم بوده و ديگر مجروحان نيز در بيمارستاني در نزديكي «سولداد» در 200 كيلومتري جنوب «سانفرانسيسكو» بستري هستند.
اين در حاليست كه كارشناسان پليس «كارولينا» يادآور شدند: اين حادثه در ساعت 15:20 به وقت محلي در بزرگراه صد و يكم ايالت كارولينا روي داده است.
اين اتوبوس 48 گردشگر فرانسوي را در خود داشته كه از «سانفرانسيسكو» به سمت «سانتاماريا» در حركت بودند.
علاوه بر اين ، ماموران امداد و نجات اورژانس هوايي دقايقي كوتاه پس از حادثه در محل حضور يافته و اكثر مجروحان را با استفاده از بالگرد به بيمارستان منتقل كردند. از طرفي، كارشناسان پليس كارولينا در حال بررسي چگونگي وقوع اين حادثه هستند.


