صفحه خبر لوگوبالا تابناک

9 جلسه محرومیت برای نوازی و زرینچه

این کمیته نیز پس از بررسی های لازم جواد زرینچه را به مدت 5 جلسه از همراهی تیم خود( آلومینیوم اراک) درمسابقات محروم و به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
کد خبر: ۴۵۵۴۴
| |
5174 بازدید
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای نهایی خود در مورد پرونده شکایت باشگاه استقلال از دو بازیکن پیشین خود را اعلام کرد.

به گزارش مهر، براساس رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال این دو بازیکن چندی پیش در مصاحبه هایی اعلام کردند که در دیدار سال 1381 دو تیم استقلال تهران و استقلال اهواز تبانی صورت گرفته است که این اظهار نظر با شکایت باشگاه استقلال تهران به کمیته انضباطی کشیده شد.

این کمیته نیز پس از بررسی های لازم جواد زرینچه را به مدت 5 جلسه از همراهی تیم خود( آلومینیوم اراک) درمسابقات محروم و به پرداخت 20 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

محمد نوازی نیز به مدت 4 جلسه از همراهی تیم آلومینیوم اراک و حضور درمسابقات محروم و به پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی