صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پاسخ سوء مدیریت تان را به افکار عمومی بدهید؛

سفر کفاشیان با هواپیمای شخصی بن همام به سریلانکا

کد خبر: ۴۵۳۷۱
| |
2224 بازدید

رئیس فدراسیون فوتبال ایران با هواپیمای شخصی بن همام راهی سریلانکا شد تا با مسئولان فوتبال کشورهای جنوب شرقی آسیا دیدار کند.

به گزارش ایپنا، سفر علی کفاشیان به قطر و سپس همراهی محمد بن همام در سفر دوره ای به کشورهای جنوب شرقی آسیا در حالی صورت گرفت که با در پیش بودن انتخابات کمیته اجرایی فیفا در قاره آسیا ، از حالا باید رئیس فدراسیون فوتبال ایران را یکی از هواداران رئیس قطری کنفدراسیون آسیا بدانیم. سیاستی که تا به حال در هیچ کشور صاحب فوتبالی دیده نشده است و شانس 50 درصدی پیروزی یک گروه بر گروه دیگری را نشان می دهد.

در یک احتمال و تصور ساده ، در صورتی که شیخ سلمان بحرینی بعد از رقابت با بن همام قطری به عنوان عضو جدید کمیته اجرایی فیفا انتخاب شود آیا می توان سیاست فدراسیون فوتبال ایران را در قبال رخدادهای مهم و اثرگزار فوتبال در قاره آسیا اشتباه بدانیم؟ کشوری که به واسطه نوع فوتبالش و اهمیت داشتن در مجموعه فیفا بایستی بهترین نوع سیاست که همان «رای مخفی» است را داشته باشد ، آیا می تواند در آینده پاسخگوی کارشناسانی باشد که بی محلی های احتمالی فیفا را ناشی از سوء مدیریت خودمان میدانند؟ هرچند رئیس فدراسیون فوتبال بحرین در سفر یک روزه به ایران ، اطمینان داده است که به هیچ عنوان اقدامی بر علیه ایران ؛ حتی در صورت حمایت ایران از بن همام قطری ؛ انجام نخواهد داد اما به واسطه روحیات ایرانی مان مگر می توانیم باور کنیم که در صورت بی طرف نبودنمان ، در آینده مشکلی گریبان گیرمان نمی شود؟

شاید بهتر بود در شرایط کنونی که هر دو نامزد کمیته اجرایی فیا در قاره آسیا ، شرایط یکسان وبرابری دارند ( و حتی بر اساس برخی آمارها،نماینده بحرینی شانس بیشتری برای کسب رای هم دارد) ایران به عنوان یکی از اصلی ترین کشورهای آسیایی در مقابل تبلیغات رئیس فدراسیون قطر سکوت کرده و اصلی بی طرفی در انتخابات را رعایت کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟