صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدار فراکسیون اقتدار ملی با لاریجانی

کد خبر: ۴۵۳۳۵
| |
2908 بازدید

رييس مجلس شوراي اسلامي در ديدار با اعضاي شوراي مرکزي فراکسيون اقتدار ملي مجلس شوراي اسلامي گفت: وجود اين گونه فراکسيوني نياز مجلس و کشور است و من از آن استقبال مي کنم و در تقويت آن کمک خواهم کرد.

به گزارش ايرنا، علي لاريجاني افزود: اگر چه نبود احزاب قوي در کشور ما ضعف دموکراسي ماست در عين حال اينگونه فراکسيون در وجود احزاب قوي نيز مي‌تواند نقش مفيدي داشته باشد.
رييس مجلس شوراي اسلامي افزود: در مجلس هشتم تلاش ما هم اين است که روي مسايل کلان متمرکز شويم و نگاه تخصصي را تقويت کنيم و اصولي هم که در اهداف اين فراکسيون آمده است اصول متين و محکمي است.

لاريجاني با تاکيد بر گسترش احزاب سياسي افزود: سپهر سياست در کشور ما بايد آنقدر گسترده باشد که همه آنهايي که امام و رهبري را قبول دارند بتوانند دور آن جمع شوند و گروه‌ها و افراد بايد از انگ زدن به هم اجتناب کنند.

لاريجاني با بيان اين که فراکسيون بايد از اوضاع کشور و جايگاه منطقه اي و بين المللي تحليل منطقي داشته باشد، افزود:فراکسيون بايد برابر کار خود اولويت‌بندي‌هايي داشته باشد.

دکتر سنايي دبيرکل فراکسيون و نماينده مردم نهاوند در ابتداي نشست با ذکر تاريخچه مختصري از ضرورت و روند شکل‌گيري فراکسيون،ديدگاههاي امام راحل(ره) و رهنمودهاي رهبري را سرخط اصلي فعاليت کميسيون خواند و افزود:منافع ملي و مصالح کشور، محور اصلي حرکت فراکسيون است.

نماينده مردم نهاوند در مجلس شوراي اسلامي، ضرورت بهره‌گيري از سيستم‌هاي مديريتي نوين و فاصله گرفتن از قيد و بندهاي گروهي و حاشيه‌سازي‌هاي فرصت‌سوز را از جمله موارد مورد توجه اين فراکسيون خواند و افزود: توجه همزمان به اصول و آرمان‌هاي انقلاب، در عين نگاه پيشرو به سياست و اقتصاد کشور از اهداف مهم و اصلي فراکسيون اقتدار ملي در مجلس شوراي اسلامي است.

همچنين در ادامه اين ديدار علي اصغر دستغيب نماينده مردم شيراز و رييس شوراي مرکزي فراکسيون اقتدار ملي نکاتي در مورد فعاليت اين فراکسيون ذکر کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟