صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
ادعاي رئيس سابق رئال‌مادريد:

رونالدو رسماً رئالي است

کد خبر: ۴۳۶۷۰
| |
2217 بازدید

به نظر مي رسد مدير سابق باشگاه رئال مادريد هنوز در مورد تيم سابقش احساس مسئوليت مي کند واعلام کرده است که ستاره پرتغالي منچستريونايتد فصل آينده به اسپانيا خواهد آمد.

به گزارش گل، اين طور به نظر مي رسد هر دفعه که "کريستيانو رونالدو" از پايبندي اش به منچستر صحبت مي کند،رئالي ها و به ويژه رئيس سابق اين باشگاه به ياد توافقات صورت گرفته خود با او مي افتند.

"رامون کالدرون" چند هفته پيش اعلام کرده بود که يکي از بهترين بازيکنان دنيا فصل بعد به "سانتياگو برنابئو" پا خواهد گذاشت و با وجودي که مستقيماً از رونالدو نام نبرده بود، اما با ايما و اشاره منظورش را رسانده و مشخص کرده بود که هدفش از اين صحبتها ستاره پرتغالي منچستر است.

او ديروز و در گفت و گو با يکي از برنامه هايي که در راديوي فرانسه پخش مي شد نيز مجدداً اين نکته را ياد آورد شد و گفت: "هر کس که به سمت رئيس آتي باشگاه رئال مادريد برگزيده شود، يکي از برترين بازيکنان دنيا را در تيمش خواهد ديد؛چرا که اين ستاره رسماً به باشگاه مادريدي تعهد داده است. من اصلاً نمي توانم اسم او را بگويم،ولي تنها نکته اي که بايد يادآور شوم اين است که حضور او در رئال نتيجه تلاش و زحمات بي وقفه ما در سال گذشته است و مي بايست رسماً او را بازيکن تيم رئال دانست و فقط مي بايست منتظر امضاي قرارداد بود."

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟