صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکمیلی: برکناری «منطقي»، مقدمه ادغام خودروسازان

در حالي كه ديروز در مراسم آغاز به كار سال جديد ايران خودرو، منوچهر منطقي از برنامه‌هاي جديد اين شركت خبر داده بود، امروز خبر بركناري وي و تعيين مدير عامل جديد منتشر شد. منطقی بیش از هفت سال سمت مدیر عاملي گروه صنعتی ایران خودرو را بر عهده داشت و جواد نجم‌الدین، جانشين وي پیش از این مدیر عامل مگاموتور بوده است.
کد خبر: ۴۲۳۷۲
| |
51188 بازدید
سال 88 با تغيير مهمي در وزارت صنايع و معادن و بزرگترين شركت خودرو سازي كشور يعني ايران خودرو آغاز شد.

در حالي كه ديروز در مراسم آغاز به كار سال جديد ايران خودرو، منوچهر منطقي از برنامه‌هاي جديد اين شركت خبر داده بود، صبح امروز، خبر بركناري وي و تعيين مدير عامل جديد منتشر شد.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، وزیر صنایع و معادن با برکناری منوچهر منطقی از مدیر عاملی گروه صنعتی ایران خودرو، «جواد نجم الدین» را به عنوان مدیر عامل جدید این گروه صنعتی منصوب کرد.

شنيده شده مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل گروه صنعتی ایران خودرو، بعدازظهر امروز در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران برگزار خواهد شد.

بنا به گزارش‌هاي دريافتي، تغییر سه عضو هیأت مدیره ایران خودرو یعنی اسماعیلی، ریاحی و مختاری نیز در دستور کار وزارت صنايع و سازمان گسترش است.

منوچهر منطقی، بیش از هفت سال سمت مدیر عاملي گروه صنعتی ایران خودرو را بر عهده داشت و نجم‌الدین، جانشیين وي پیش از این مدیر عامل مگاموتور بوده است.
 
برخي شنيده‌هاي خبرنگار «تابناك»، حكايت از پيشنهاد مديريت يك شركت صنعتي هواپيماسازي از سوي محرابيان به وي اعلام شده بود كه منطقي اين پيشنهاد را نپذیرفته است.
 
 منوچهر منطقی، روز گذشته در مراسم ویژه آغاز سال کاری در جمع کارکنان اعلام کرده بود: ده محصول جدید ایران خودرو امسال وارد بازار می‌شود.
 
صرفنظر از انتقاد‌هایی که بسیاری در زمینه ایمنی خودروهای تولیدی ایران خودرو و یا دیرکرد در عمل به وعده‌های مشتریان، از ایشان می‌گیرند، نباید خدمات مهم وی در دوره مدیریتش در ارتقای این صنعت را نادیده گرفت، که افزایش میزان چشمگیر صادرات تولیدات ایران خودرو به بیرون از کشور و راه‌اندازی خطوط تولید خودرو ملی در کشورهای متعدد از جمله آنهاست. 

اطلاعات جدید خبرنگار «تابناک»، حکایت از جزییات دیگری از برکناری منطقی دارد.

بنا بر این گزارش، در مراسم تودیع و معارفه مدیران عامل ایران خودرو که در غیاب منوچهر منطقی و معاونانش برگزار شد، جواد نجم الدین، مدیر عامل جدید این شرکت صنعتی به صورت تلویحی علت اصلی برکناری منطقی را گفت.

نجم الدین در این مراسم با اشاره به اظهارنظر بذرپاش در سال گذشته گفت: «آقای بذرپاش در سال گذشته اعلام کردند که ایران خودرو رقیب ما نیست و از این پس به عنوان رفیق همکاری‌های خود را گسترش خواهیم داد که این موضوع امروز کامل شد و دیگر ایران خودرو رقیب سایپا نیست.»

وی این تغییرات را برگرفته از ایده ادغام خودروسازان خواند و گفت: با توجه به امکانات ایران خودرو و سایپا، همکاری خوبی را در آینده خواهیم داشت.

در این مراسم، نجم الدین، مدیرعامل جدید ایران خودرو با بیان اینکه من بار دیگر به خانه خودم برمی‌گردم، گفت: امروز پس از شش سال، بار دیگر به خانه اولیه خودم، یعنی ایران خودرو بازمی‌گردم و امیدوارم که طرح تحول بزرگی را که در ایران خودرو به حرکت درآمده است، بچرخانم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
حالا باید خوشحال باشيم یا ناراحت ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
نردبان این جهان ما و منی است عاقبت این نردبان افتادنی است
هر کسی کو بالاتر نشست استخوانش سخت تر خواهد شکست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
واقعا متاسفیم که یک مدیر خوب دیگر هم در این دولت برکنار شد
ناشناس
|
Switzerland
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
تابناک عزیز ،وقتی از جایگزینی افراد جدید خبر میدهید بهتر است از عکسهای خوب بهره ببرید ، من نه این آقا را میشناسم و نه دوست و فامیلشان هستم ولی هر چه احترام در میان باشد شخصیت افراد و یا گروهها بیشتر میشود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
معلوم نيست مسئله عزل و نصب مديران بر اساس چه معيارهايي انجام ميشود .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
زمانی بسيار عجيب ، برای تغييری بس مهم!

يا آقاي محرابيان متوجه نيست که در اين چند ماه باقيمانده وقت اين کار عجيب در چنين بنگاهي نيست ،
و يا شايد دقيقاً اين تغيير در راستاي اهداف همين دو ماه باقيمانده است !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
خداحافظي تلخه؟ نه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
براي اولين بار واقعيت از شايعه پيشي گرفت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
منطقي هر سال ميگفت امسال 10 خودروي جديد به بازار ميايد !!! اما دريغ از يك ذره حرمت و احترام به حقوق مشتري بدبخت كه پول داده چي خريده!! و دستش به هيچ جا هم بند نيست!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۱/۱۷
ضمن ارزوي موفقيت براي مدير عامل جديد اميدوارم كه در شروع سال1388 مجموعه ايران خودرو پايبندي بيشتري نسبت به تعهدات از خود نشان دهند و با صداقت و مهرباني با مشتريان برخورد شود و به كيفيت محصولات توليدي و رضايتمندي مشتريان بيشتر بها بدهند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟