صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

چاوز خواستار صدور حکم بازداشت بوش شد

چاوز افزود: به اين علت حکم بازداشت البشير صادر شده است که وي رئيس جمهور يک کشور افريقايي و يک کشور جهان سوم است. چرا اين دادگاه حکم بازداشت جرج بوش را صادر نمي کند که مرتکب قتل عام شده است.
کد خبر: ۴۱۷۱۴
| |
2764 بازدید

هوگو چاوز رئيس جمهور ونزوئلا از دادگاه کيفري بين المللي خواست به جاي صدور حکم بازداشت عمر البشير، حکم بازداشت جرج بوش رئيس جمهور سابق آمريکا را صادر کند.

به گزارش شبکه تلويزيوني الجزيره، چاوز پس از ورود به دوحه پايتخت قطر به منظور شرکت در دومين نشست سران کشورهاي عربي و آمريکاي جنوبي که از امروز آغاز خواهد شد گفت: ونزوئلا در شرايطي در اجلاس دوحه شرکت مي کند که آماده مبارزه براي جهان عرب و ايستادن در کنار اتحاديه عرب است.
چاوز با اشاره به اعتراض اتحاديه عرب به حکم دادگاه کيفري بين المللي عليه رئيس جمهور سودان، گفت از اين دادگاه به شکلي استفاده مي شود که مغاير با قوانين بين المللي است. اين دادگاه اختيارات لازم را براي تصميم گيري عليه رئيس جمهور يک کشور که همچنان در سمت خود باقي است، ندارد.

چاوز افزود: به اين علت حکم بازداشت البشير صادر شده است که وي رئيس جمهور يک کشور افريقايي و يک کشور جهان سوم است. چرا اين دادگاه حکم بازداشت جرج بوش را صادر نمي کند که مرتکب قتل عام شده است.

چرا حکم بازداشت رئيس اسرائيل و حتي رهبران انگليس صادر نمي شود در حالي که امپراتوري انگليس به بسياري از ملتهاي جهان تعدي کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...