گزینه های جانشینی علی دایی
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: سرمربي فصل گذشته تيم پرسپوليس يكي از گزينه هاي ما براي هدايت تيم ملي است.
علي كفاشيان در گفت و گو با فارس با تائيد خبر بركناري علي دايي از سمت مربيگري تيم ملي تاكيد كرد: با توجه به اينكه در زمان محدود بايد 3 مسابقه رسمي و 3 ديدار دوستانه برگزار كنيم ترجيح مي دهيم در اين وضعيت حساس از ميان مربيان ايراني كه شناخت خوبي از فوتبال كشور دارند يكي را به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب كنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال ادامه داد: چند گزينه مد نظر ما است كه در جلسه امروز بررسي ميكنيم. افشين قطبي يكي از گزينه هاي هدايت تيم ملي ايران است اما تاكنون تماسي با وي نداشتيم.
كفاشيان درباره نحوه عملي كردن تعهدات فدراسيون فوتبال در خصوص دايي گفت: قبل از ديدار با عربستان به همه تعهداتي كه به علي دايي داشتيم عمل كرده و به طور رسمي از امروز قرارداد دايي با فدراسيون به پايان رسيده است. من امروز صبح با دايي تماس گرفتم و از زحماتي كه وي براي تيم ملي كشيده تشكر كردم.
كفاشيان در پاسخ به اين سئوال كه آيا احتمال حضور يك مربي خارجي روي نيمكت تيم ملي ايران وجود دارد يا خير، چنين عنوان كرد: به دليل محدوديت زماني نمي توانيم مربي خارجي به تيم بياوريم. هدف ما حضور يك مربي داخلي كه شناخت كامل و تجربه بالايي دارد؛ است.
وي افزود: در ديدار دوستانه برابر سنگال روته مولر به همراه ساير اعضاي فني غير از علي دايي هدايت تيم ملي را بر عهده خواهد داشت اما اگر تا فردا گزينه اي نهايي شود مسئوليت سرمربيگري را به مربي جديد واگذار خواهيم كرد.
رئيس فدراسيون درباره نحوه بر كناري دايي گفت: اين تصميم همه اعضاي هيات رئيسه بود كه امروز به اين نتيجه رسيدند. ما مقابل عربستان شكست بدي را تجربه كرديم. با وجود همه مشكلات به آينده اميدوار هستيم. بازيكنان ايراني نشان دادند كه در مواقع دشوار كارهاي بزرگي انجام مي دهند. اميدوارم با كسب 3 پيروزي مقابل كره شمالي، كره جنوبي و امارات راهي جام جهاني 2010 شويم.
مایلی کهن سرمربی تیم ملی می شود؟
بر خلاف اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال مبنی بر مشخص نبودن نام سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان ، یک منبع آگاه از انجام مذاکره با محمد مایلی کهن ساعاتی پس از دیدار تیم های ایران و عربستان خبر داد.
به گزارش شبکه ایران ، شب گذشته تیم ملی فوتبال کشورمان در حضور 120 هزار تماشاگر ایرانی در مقابل میهمان خود عربستان نتیجه را واگذار کرد تا سرمربی تیم ملی کشورمان با این نتیجه از کار خود برکنار شود.
مسئولان فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از انتشار این خبر ، از معرفی چند مربی از جمله مایلی کهن و وینگادا برای بر عهده گرفتن کار هدایت تیم ملی فوتبال خبر دادند اما یک منبع آگاه در فدراسیون فوتبال از انجام مذاکرات جدی و نهایی با سرمربی فعلی تیم فوتبال سایپا برای جایگزین شدن به جای علی دایی خبر داد.
وی گفت : بعد از دیدار ایران و عربستان ، به پیشنهاد مسئولان سازمان تربیت بدنی ، مسئولان فدراسیون موظف شدند تا برای انتخاب جانشین دایی با محمد مایلی کهن نیز مذاکره داشته باشند و به نظر می رسد در صورت ادامه روند توصیه های سازمان ورزش، مربی فعلی سایپا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی معرفی شود!
محمد مایلی کهن از منتقدان جدی علی دایی و همچنین حامیان محمد علی آبادی در سازمان ورزش محسوب می شود. وی در خصوص شایعه انتخابش به عنوان سرمربی جدید تیم ملی هنوز اظهارنظری نکرده است.
از آقای قطبی سرمربی فصل پیش تیم پیروزی بواسطه شناخت از فوتبال ایران و بازیکنان و همچنین پر انرژی بودن و تاثیر گذاری در گفتمان فوتبالی های ایران و تعامل مناسب و فرهنگ خوب می توانید استفاده کنید . ضمن اینکه می توان بی مهری های گذشته در خصوص انتخاب سر مربی تیم ملی را از ذهن ایشان پاک نمود.
به اید موفقیت و صعود تیم ملی جمهور ی اسلامی ایران به جام جهانی
انتخاب مايلي كهن انتخابي صحيح و مورد قبول مردم نخواهد بود






