صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چالش جديد تكواندو اروپا و فدراسيون جهاني

کد خبر: ۴۱۴۳۵
| |
1240 بازدید

در ادامه چالشهاي جدي فدراسيون جهاني تكواندو و اتحاديه تكواندوي اروپا، درگيري اين دو مرجع تكواندو شكل حاد‌تري به خود گرفت.

به گزارش ايسنا، مخالفت صريح اتحاديه تكواندوي اروپا با سياست‌هاي مديتريتي "چوي چانگ وون" رييس WTF همواره به عناوين مختلف در سايت رسمي اين اتحاديه منعكس شده است.

اتحاديه تكواندوي اروپا ETU در گزارش اخير خود به مخالفت فدراسيون جهاني تكواندو نسبت به تاسيس اتحاديه تكواندوي مديترانه توسط اين اتحاديه و اتحاديه تكواندوي افريقا اشاره كرده است.

در متن گزارش ETU آمده است: در جريان مسابقات بين‌المللي تكواندوي آزاد "الكساندريا" يونان در سال 2008، مذاكراتي با ژنرال "احمد فولي" رييس اتحاديه تكواندوي افريقا انجام شد و توافقات اوليه نسبت به تاسيس اتحاديه تكواندوي مديترانه توسط دو اتحاديه آفريقا و اروپا و برقراري ارتباطات ورزشي اين دو قاره صورت گرفت. اين ايده با اشتياق قابل توجهي روبرو و مقدمات لازم نسبت به تاسيس اين اتحاديه جديد فراهم شد.

در ادامه اين گزارش آمده است: در اواخر سال 2008 ژنرال فولي به يونان سفر كرد و در آنجا با دعوت از مسوولان سفارت كره مذاكرات طولاني در خصوص تاسيس اتحاديه تكواندو مديترانه انجام شد، ضمن اينكه مسوولان سفارت كره نيز حمايت خود را از اين طرح اعلام كردند.

در اين شرايط به ناگاه فدراسيون جهاني تكواندو مخالفت خود را با اين طرح اعلام كرد و به نظر مي‌رسد WTF خود را پدرخوانده تكواندوي جهان مي‌داند. چنين رفتاري خارج از اصول اخلاقي ورزش است و بيشتر از همه به نظر مي‌رسد شان دو اتحاديه تكواندوي اروپا و افريقا ناديده انگاشته شده است.

در بخش ديگري از متن گزارش اتحاديه تكواندوي اروپا به اين موضوع اشاره شده كه فدراسيون جهاني تكواندو بار ديگر ثابت كرد تنها كره‌اي‌ها اجازه دارند تا در ورزش تكواندوي جهان سهيم باشند.علاوه بر اين فدراسيون جهاني تكواندو هيچ گونه دليلي براي مخالفت با چنين ايده‌اي ندارد و آيا كافي نيست كه در تمامي اين سال‌ها نوع عملكرد WTF باعث پيامدهاي ناگواري براي اين ورزش دوست داشتني شده است؟

اين گزارش مي افزايد: به نظر مي‌رسد نتايج چنين اقداماتي و خطر مشخص آن حذف تكواندو از بازي‌هاي المپيك باشد. تا كي‌ مي‌توان هم چنان بردباري كرد و اقدامي را انجام نداد. چه زماني مناسب خواهد بود تا بتوانيم حركت‌ها و مشاركت‌هاي مالي با همه فدراسيون‌ها با هدف دستيابي به افق‌هاي جديد داشته باشيم؟

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟