صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نتیجه نشست هم اندیشی دربی:اعمال حداکثر تنبیهات برای متخلفین!

کد خبر: ۳۶۲۵۳
| |
1201 بازدید

نشست هم اندیشی دربی شهر تهران به میزبانی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در محل این فدراسیون برگزار شد.

به گزارش مهر، در این نشست که با حضور علی کفاشیان و مهدی تاج رئیس و نایب رئیس فدراسیون فوتبال ، عزیز محمدی ، رئیس سازمان لیگ برتر ، مجتبی شریفی رئیس و اعضای کمیته انضباطی ،غلامرضا بهروان ، نایب رئیس کمیته داوران ، مدیران و مسئولان فرهنگی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به میزبانی کمیته انضباطی برگزار شد ، الزامات آئین نامه انضباطی برای مسئولان و کادر فنی دو تیم تبیین شد.

در این نشست رئیس کمیته انضباطی بر تکالیف لیدرها و مشوقان دو تیم و لزوم مدیریت این بخش توسط مدیریت باشگاهها جهت کاهش تنش ها بر روی سکوها تاکید کرد.

رئیس کمیته انضباطی همچنین ضمن تبیین الزامات آئین نامه انضباطی اعلام کرد حداکثر تنبیهات مندرج در آئین نامه انضباطی نسبت به متخلفین اعمال خواهد شد .

مجتبی شریفی در این جلسه ضمن تاکید بر برگزاری هرچه بهترشصت و ششمین دیدار دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت : با بیان خواسته‌های کمیته انضباطی در این نشست با افرادی که باعث شوند شهرآورد تهران به جنجال کشیده شود به شدت برخورد خواهیم کرد.

رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تصریح کرد: از مربیان ، بازیکنان و مسئولان تیم‌های استقلال و پرسپولیس و هواداران این دو تیم انتظار داریم حال که پس از 13 سال قضاوت دربی شهر تهران به داور ایرانی سپرده شده است با داور میدان کمال همکاری را داشته و همان برخوردی را که با داور خارجی داشتند با داور ایرانی نیز داشته باشند.

شصت و ششمین دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس روزجمعه 25 بهمن ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...