باشگاه استقلال:‌با متخلفان برخورد مي شود

کد خبر: ۳۳۸۵۰
| |
1479 بازدید
باشگاه استقلال تهران روز جمعه با انتشار اطلاعيه اي اعلام کرد:‌ درصورت صحت برگزاري ديدار تيم فوتبال نوجوانان پسر با بانوان اين باشگاه، با متخلفان برخورد مي شود.

به گزارش ايرنا،‌ در اين اطلاعيه آمده است: مديريت باشگاه استقلال تهران به دنبال انتشار خبري مبني بر فعاليت تيم فوتبال بانوان اين باشگاه در ورزشگاه مرغوبکار،‌ به‌ عليرضا منصوريان و محمد خرمگاه مسئولان اين ورزشگاه به همراه نماينده وي‍ژه خود ماموريت داد تا موضوع فوق را مورد رسيدگي قرار داده و صحت و سقم آن را مشخص کنند.

در اين اطلاعيه آمده است: در صورت صحت اين خبر، با متخلفان به طور جدي و به دور از تعارفات، برخورد قاطع انجام خواهد شد.

گفته مي شود که تيم هاي فوتبال نوجوانان پسر استقلال تهران و تيم بانوان اين باشگاه سه شنبه گذشته به صورت همزمان در ورزشگاه مرغوبکار به تمرين پرداخته اند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟
آخرین اخبار