صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئيس جمهور:كمك 500 ميلياردي دولت به مترو

کد خبر: ۳۲۸۱۰
| |
6502 بازدید

رييس جمهوري اسلامي ايران گفت: بالا گرفتن اختلاف دولت و مجلس در خصوص نقدي شدن يارانه ها صحت ندارد و اگر نماينده اي اظهار نظر مي کند به منزله نظر کل مجلس نيست، بلکه اين نشانه آزادي است.

به گزارش ايرنا، دکتر محمود احمدي نژاد در حاشيه جلسه روز چهارشنبه هيات دولت در جمع خبرنگاران، افزود: در حال پيگيري هماهنگي اقدامات در خصوص طرح هدفمند کردن يارانه ها هستيم، اين طرح ملي و مهم است و بايد در کشور اجرا شود.
رييس جمهوري با بيان اين که در چارچوب و کليات طرح هدفمند کردن يارانه ها تفاهم کم نظيري وجود دارد، اضافه کرد: در اين خصوص بيشترين کار کارشناسي انجام شده و مجلس نيز با تمام توان مي خواهد کار را پيش ببرد.
احمدي نژاد با اشاره به اين که دولت و مجلس در کنار يکديگر هستند، اظهار داشت: اجازه دهيد طرحي را که ملي بوده و همه اساس آن را قبول دارند اجرا شود.
احمدي نژاد ادامه داد: برخي که مخالف اين طرح هستند دليلشان سياسي است چرا که اين طرح در برنامه هاي سوم و چهارم نيز وجود داشته است اما دولت آمده تا آن راعملياتي کند و همه بايد شرايط را براي اين که مجلس بهترين تصميم را بگيرد، فراهم کنيم.

ييس جمهور هم چنين با تاکيد بر اين که دولت به دنبال کاهش وابستگي بودجه به نفت است، گفت: کمترين قيمت نفت در بودجه لحاظ شده است.

به گزارش ايرنا، دکتر محمود احمدي نژاد در ادامه گفت و گوي خود با خبرنگاران در پايان جلسه روز چهارشنبه هيات دولت افزود: ما خوشحاليم که قيمت نفت کاهش يافته و منابع جديدي را براي هزينه ها تعريف کرده ايم.
رييس جمهور با اشاره به اين که شرايط جهان تغيير کرده و تحولات بزرگي در راه است، گفت: از مهمترين تغييراتي که بايد اتفاق افتد اين است که حقوق ملت ها، قانون و عدالت براي همه به رسميت شناخته شود.

رييس جمهور تصريح کرد: کساني که فکر مي کنند دلسوز جامعه بشري اند بايد نوع نگاه خود به محيط بين الملل را تغيير دهند. دنيا از آن مرحله که برخي خود را آقاي جهان بدانند و از موضع قدرت با ملت ها سخن بگويند عبور کرده و سياستمداران نيز بايد از اين موضوع بگذرند.
دکتر احمدي نژاد با تاکيد بر اين که ملت ايران زنده، قوي، مستحکم و قانونمدار، عدالت مدار و مقتدر فرهنگي است، افزود: ملت ما نقش خود را در مناسبات جهاني هوشمندانه و به درستي ايفا خواهد کرد.

وي در خصوص شکست رژيم صهيونيستي در غزه نيز گفت: همواره سلاح در برابر ايمان شکست خورده است و اين سنت امام حسين (ع) است.
احمدي نژاد ادامه داد: مردم غزه با ايمان مي جنگند و کسي که براي ايمان خود دفاع کند مشخص است که پيروز خواهد شد.
رييس جمهور تاکيد کرد که هر اتفاقي بيفتد مقاومت در غزه پيروز است؛ چرا که تا شش ماه پيش اگر در گوشه و کنار دنيا در خصوص مساله فلسطين و جنايات رژيم صهيونيستي ترديد وجود داشت امروز اين ترديدها برطرف شده است.
رييس جمهور با بيان اين که اسرائيل در اين جنگ باخت بزرگي داشته است گفت: حق هم همين بود، کساني که با خوي حيواني حرکت مي کنند قطعا شکست خواهند خورد.
وي ادامه داد: اگر صفت گرگ و درنده به رژيم غاصب صهيونيستي گذاشته شود ظلم به گرگ و درنده شده است.

احمدي نژاد با اشاره به اين که انقلاب اسلامي خواستگاهش ايران است، اظهار داشت: اما اين انقلاب فقط متعلق به ايران نيست، انقلاب اسلامي هيچ گاه در مرز، نژاد، مليت و جغرافيا محدود نمي شود و خواستگاهش قلب انسان هاست.
رييس جمهور با بيان اين که امروز در بين ملت ها با ملت ايران هيچ فاصله اي نيست، ادامه داد: همه با ادبيات ملت ايران احساس آشنايي مي کنند. اين طبيعي است که انقلاب اسلامي مناسبات جهان را تحت تأثير قراردهد.

رييس جمهور در بخش ديگري از سخنان خود در خصوص ترافيک تهران اظهار داشت: بحث ترافيک مهم است و دولت از ابتدا به اين موضوع اهتمام داشته است.
وي تصريح کرد: در اين سه سال بيش از 500 ميليارد تومان دولت به مترو اختصاص داده است.

اين گفتگو ادامه دارد.........

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟