آدريانو کاسه صبر اينتر را لبريز کرد
آدريانو برزيلي، فروش وي در ماه ژانويه قطعي به نظر مي رسد به ويژه اينکه اين تيم با مشکل کمبود مهاجم نيز روبرو نيست.
به گزارش ايرنا و به نقل از کوريره دلو اسپورت، درحاليکه روز جمعه نخستين جلسه تمرين و گردهمايي تيم اينتر بعد از تعطيلات کريسمس بود، آدريانو آنقدر دير به به شهر ميلان رسيد که همه مسوولان و هواداران اينتر را مايوس کرد.
درهاي خروج از تيم بروي آدريانو باز است و اگر بخواهد در تمرينات شرکت نکند، "ماسيمو موراتي" رييس باشگاه وي را در ليست فروش قرار خواهد داد.
برخي بازيکنان نظير "ديديه دروگبا" و "مايکل اوون" در فهرست خريد اينتر قرار دارند و باشگاه مشکلي براي يافتن جانشين مناسب در صورت خروج آدريانو نخواهد داشت.
در تمرين صبح امروز خوزه مورينيو و آدريانو براي دقايقي به صورت خصوصي گفت و گو کردند و سپس آدريانو با مربي بدنساز مشغول تمرين شد.
فلاويو پينتو مدير برنامه هاي آدريانو در مورد تاخير او گفت:باشگاه اينتر بليت بازگشت او را رزرو نکرده بود و او با هزينه خودش و با تاخير توانست بليتي تهيه کند.


