صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افشار معاون وزارت كشور شد

کد خبر: ۳۱۲۸۵
| |
7823 بازدید

وزير كشور با صدور حكمي، عليرضا افشار را به سمت معاون امور اجتماعي، فرهنگي و شوراهاي وزارت كشور منصوب كرد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني وزارت كشور، حكم انتصاب عليرضا افشار به عنوان معاون امور اجتماعي، فرهنگي و شوراهاي وزارت كشور به شرح زير صادر شده است:
جناب آقاي افشار
سلام عليكم
با عنايت به تعهد و تجارب مؤثر و ارزشمند جنابعالي در عرصه‌هاي مختلف اجرايي به ويژه مسائل فرهنگي و اجتماعي، به موجب اين حكم شما را به سمت معاون امور اجتماعي، فرهنگي و شوراها منصوب مي‌نمايم.
بررسي و شناسايي مشكلات، ناهنجاري‌هاي اجتماعي، راه‌اندازي و پيگيري امور مربوط به ستاد صيانت از حريم امنيت عمومي و حقوق شهروندان، تشكيل منظم و مستمر جلسات شوراي اجتماعي كشور، رسيدگي و پيگيري امور مربوط به شوراهاي اسلامي، ضابطه و قانونمند نمودن فعاليت سازمان‌هاي مردم نهاد، فراهم آوردن زمينه و بستر مشاركت هر چه بيشتر زنان در فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي و توجه و عنايت ويژه به به امور و مسائل جوانان از اهم وظايفي است كه اميد مي‌رود فعالانه و مجدانه جهت نيل به آن تلاش و اهتمام فرماييد.
توفيق شما را در انجام وظايف و امور محوله از خداوند باريتعالي خواستارم.

صادق محصولي، وزير كشور

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار