فلاح:كسر 10 درصد قرارداد برقيها
10 درصد از قرارداد بازيكنان برق شيراز به دليل کسب نتايج ضعيف اخير کسر شد.
رسول فلاح مدير عامل باشگاه برق شيراز در گفت و گو با ايسنا و در پاسخ به اين سئوال که آيا به همين مقدار جريمه بازيکنان قانع هستيد و آيا در صورت ادامه اين نتايج تصميم جديدي نخواهيد گرفت، گفت: اطمينان داشته باشيد با هيچ کسي بر روي مصلحت باشگاه و آبروي خود معامله نمي کنم، چرا که مصلحت باشگاه و آبروي خود و شهرم از همه چيز و همه کس برايم مهمتر است.
فلاح در عين حال گفت: با اين وجود به آبروي افراد همه توجه مي کنيم و معتقديم با حوصله و صبر نتيجه خواهيم گرفت.
وي در پاسخ به اين سئوال که تا زماني به صبر و حوصله خود ادامه ميدهيد؟ گفت: سئوال خوبي است، اين سئوال را نيز من امروز از بازيکنان و کادر فني پرسيدم و به آنها گفتم تماشاگران شيرازي واقعاً نجيب هستند، ما نيز تحملمان زياد است اما به هر حال حوصله و صبر هم حدي دارد.
فلاح در پاسخ به اينکه آيا قصد تعويض سرمربي تيم را نداريد؟ به ايسنا گفت: تعويض سرمربي يکي از راهکارها براي برون رفت از وضعيت موجود است اما تنها راهکار پيش رو نيست و معتقديم راهکارهاي ديگري هم براي پايان دادن به اين وضعيت موجود است.
به گفته مدير عامل باشگاه برق شيراز بازيکنان اين تيم خودشان بيشتر از هر کس ديگر از کسب نتايج اخير ناراحت هستند و حتي برخي از آنان گريه مي کردند لذا هم قسم شده اند که در بازي هاي بعد جبران کنند و با توسل به آقا امام حسين (ع) ان شاء الله که فوتبال روي ديگر خود را نيز به ما نشان بدهد تا دل مردم شيراز شاد شود.
فلاح در پاسخ به اين سئوال که اگر جريمه 10 درصدي بازيکنان برق جواب نداد چه کار خواهيد کرد؟ گفت: اگر لازم باشد تصميمات شديدتر هم مي گيرم چرا که حفظ باشگاه و آبروي خودم را بالاتر از اشخاص مي دانم.
وي افزود: بازيکني که به موقع پاداش مي گيرد بايد هم به موقع جريمه شود اگرچه به عنوان مديرعامل باشگاه هيچ گاه دوست ندارم شرايطي به وجود آيد تا بازيکنان و يا کادر فني را جريمه کنم.
وي همچنين در پاسخ به اظهارات فيروز کريمي سرمربي صبا باتري پس از بازي با برق در شيراز گفت: فيروز کريمي را مربي بزرگي مي دانستم اما آيا اين مربي که در ليگ حرفه اي فعاليت مي کند بايد بازيکن تيم حريف را گلادياتور بخواند؟ آيا ميدان فوتبال ميدان جوانمردي است يا گلادياتور بازي؟!
وي با انتقاد از بحث هايي که راجع به فرهنگ سازي بازيکنان مطرح مي شود گفت: آيا فرهنگ سازي بايد فقط مختص بازيکنان باشد يا مديران عامل باشگاه ها و مربيان را هم بايد در اين پروسه جاي داد؟
فلاح ادامه داد: آيا جز اين است که شاگرد به معلم خود نگاه مي کند و مربي به بازيکن؟ با اين توضيح شاگردان کريمي قرار است چه چيزي را از وي بياموزند، فوتبال يا مسخره کردن ديگران؟
مدير عامل باشگاه شيراز تأکيد کرد: با اطمينان مي گويم از فيروز کريمي به کميته انضباطي شکايت مي کنيم، چرا که در شأن كشور ما نيست که يک مربي در ليگ حرفه اي آن بخواهد با ادبياتي بد صحبت کند، برق متعلق به شيراز و نماد اين شهر است و بازيکنان اين تيم گلادياتور نيستند و پايه پروژکتور ورزشگاه حافظيه نيز 3 خيابان آن طرفتر واقع نشده است.
فلاح همچنين با انتقاد از داوري بازي برق و صبا باتري گفت: در صحنه اي از بازي داور پنالتي را آوانتاژ داد حالا اگر زياد راجع به داوري صحبت کنيم مي گويند باخت خود را بهانه مي کنند.
مدير عامل باشگاه برق شيراز پرداختن به مسائل مالي را توجيه خوبي براي باخت ندانست و به ايسنا گفت: با اين حال ما اگر تأمين بوديم داريوش يزداني را نمي فروختيم و بازيکناني بهتر از بازيکنان فعلي به خدمت مي گرفتيم گرچه اغلب بازيکنان ما خوب هستند و شايد فقط تنها عيبشان جوان بودن آنهاست اما به هر حال مي شد يکي دو نفر را به تيم آورد و تيم را تقويت کرد.
وي در پايان گفت: روزي که بخواهم از باشگاه برق بروم آن را پاک و سالم و منظم تحويل مي دهم و معتقدم بهترين قاضي مردم و بهترين نقاد خبرنگاران هستند.


