گزارش آخرين تمرين پرسپوليس
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور مهاجم مصدوم اين تيم برگزار شد.
به گزارش فارس، برگزاري اين تمرين از ساعت 11 در آكادمي ملي المپيك آغاز شد.
بازيكنان به دويدن، آقا وسط با توپهاي كوچك و كارهاي تركيبي بدون توپ در فضاي آزاد زمين اين آكادمي پرداختند.
* محسن خليلي، مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسپوليس پس از اينكه ساعت يك بامداد با استقبال هواداران وارد ايران شد، در تمرين حضور پيدا كرد. وي دقايقي با محمد خوردبين و افشين پيرواني به گفت و گو پرداخت.
وي به دليل سفر و تاخير در پرواز، دچار خستگي شده بود كه با اجازه افشين پيرواني، در تمرين گروهي شركت نكرد و فقط 15 دقيقه به وزنه زدن پرداخت.
* كريم باقري و ملي پوشان غايب بودند.
* مهدي واعظي براي رسيدن به شرايط آرماني تمرينات ويژهاي را مانند دو روز گذشته زير نظر عابدزاده به صورت اختصاصي انجام داد.
* حدود 50 هوادار حضور داشتند. آنها بازيكنان، كادر فني و محسن خليلي را به صورت ويژه تشويق كردند. آنها از خليلي بابت رسيدنش به دربي 25 بهمن ماه، سوالاتي انجام دادند.
* تمرين امروز پرسپوليس ساعت 12 و 45 دقيقه به پايان رسيد. تمرين فردا به دستور كادر فني تعطيل است.


