صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شمسایی:انتظار چنین برخوردی را نداشتم

کد خبر: ۲۹۷۸۰
| |
1474 بازدید

کاپیتان تیم فوتسال فولاد ماهان اصفهان با اشاره به اینکه انتظار چنین برخوردی را از هواداران تیم ارم کیش قم نداشته است از مسئولان فدراسیون فوتبال خواست با عوامل فحاشی در ورزشگاه‌ها برخورد کنند.

وحید شمسایی در گفتگو با مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: نمی دانم علت برخورد زشت هواداران تیم ارم کیش قم چه بود اما از آنها انتظار چنین برخوردی را نداشتم. من که در بهترین دوران فوتسالم پس از بازگشت از ایتالیا یک سال و نیم برای تیم ارم کیش بازی کرده و برای موفقیت این تیم از جان مایه گذاشته بودم نباید با زشت‌ترین الفاظ از سوی هواداران این تیم روبرو می شدم.

وی با بیان اینکه نمی خواهد در خصوص حوادث رخ داده در بازی ارم کیش - فولادماهان صحبت کند، افزود: بحث وحید شمسایی نیست من به عنوان یک بازیکن تیم ملی فوتسال ایران از مسئولان فدراسیون فوتبال می خواهم بشدت با این موضوع برخورد کنند، آخر مگر می شود به یک بازیکن 2 ساعت فحاشی شود و برخوردی با عوامل بروز این اتفاق صورت نپذیرد.

بهترین بازیکن فوتسال آسیا در سال 2008 خاطرنشان کرد: با شخصیتی که از مدیران باشگاه ارم کیش سراغ دارم و حضور مربی با شخصیتی چون سید مهدی ابطحی در راس کادر فنی این تیم هنوز هم باور نمی کنم در قم و آنهم مقابل تیم آنها به من فحاشی شود.

کاپیتان تیم فوتسال فولادماهان اصفهان خاطر نشان کرد: از مسئولان فدراسیون فوتبال و کمیته انضباطی می خواهم نه به خاطر حوادث بازی ارم کیش - فولادماهان و نه بابت فحاشی به وحید شمسایی با موضوع توهین به بازیکنان بشدت برخورد کنند و این مسئله یکبار برای همیشه برطرف شود. متاسفانه در فوتسال و فوتبال این رسم شده که خیلی راحت به یک بازیکن فحاشی و توهین می کنند و متاسفانه هیچ وقت این موضوع تمام نمی شود.

وی با تاکید بر اینکه باید فضای فرهنگی بر ورزش ایران حاکم شود، افزود: بدون شک در یک فضای آرام با یک بازی جوانمردانه هر تیمی که شایسته است به موفقیت می رسد که این هم به رشد فوتسال کمک کرده هم کار را برای بازیکنان و مربیان دو تیم آسان می کند.

شمسایی با اشاره به برتری 12 بر3 تیم فولادماهان در مصاف با ارم کیش در دیدار رفت دو تیم گفت: من هم اعتقاد دارم اختلاف دو تیم ارم کیش و ماهان 5 گل نیست. در نیم فصل دوم که یکسری از تیمها برای قهرمانی می جنگند و یکسری از تیم‌ها در تلاش برای جلوگیری از سقوط هستند همه نتایج نزدیک به هم است و کمتر پیش می آید که در یک بازی اختلاف دو تیم 5 گل باشد.

وی ادامه داد: دیروز اتفاقاتی در طول مسابقه ارم کیش - فولاد رقم خورد که انگیزه بازیکنان ما را دوچندان کرد و باعث شد حواشی به تیم میزبان غلبه کند. در این شرایط ما پنج گل زدیم، چهار بار توپ‌های ما به تیر دروازه ارم کیش برخورد کرد و می توانستیم بیش از 10 گل وارد دروازه این تیم کنیم. فحاشی تماشاگران ارم کیش انگیزه ما را بیشتر کرد و بازیکنان فولادماهان عالی کار کردند که جا دارد از زحمات آنها تشکر و قدردانی کنم.

کاپیتان تیم فوتسال فولادماهان اصفهان در واکنش به اظهارات مسئولان باشگاه ارم کیش که برخورد دیروز هواداران این تیم را بازتاب حوادث بازی رفت دو تیم در اصفهان عنوان کرده اند، گفت: اینکه سه ماه پیش اتفاقی در اصفهان رخ داده باشد، نباید بهانه‌ای برای فحاشی هواداران ارم کیش باشد. من ادعای مسئولان ارم کیش را قبول ندارم، فیلم آن بازی موجود است و کمیته انضباطی آن را بررسی کرده است، اگر باشگاه فولادماهان تخلفی مرتکب شده بود، حتما با این باشگاه برخورد می شد.

وی ادامه داد: اگر هم ادعای مسئولان ارم کیش درست باشد و هواداران ما به بازیکنان این تیم در اصفهان توهین کرده بودند، باید پاسخ آنها را با توهین به من می دادند؟ آیا باید یک نفر را در تیررس قرار داده و از ابتدا تا انتهای مسابقه به یک بازیکن فحاشی می کردند؟ من تا دیروز قم را شهر دوم خود می دانستم اما با برخوردی که از هواداران ارم کیش دیدم واقعا آزرده شدم.

شمسایی با بیان اینکه تیم فولادماهان با برتری مقابل ارم کیش 99 درصد از راه قهرمانی را طی کرده است، تصریح کرد: در حال حاضر فاصله ای قابل تامل با تیم‌های رده‌های دوم تا چهارم جدول رده بندی داریم. می توانیم با پیروزی در دو بازی آینده عنوان قهرمانی را از آن خود کنیم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟