صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چمنيان:نتوانم تيم را تكان دهم، مي‌روم

کد خبر: ۲۹۶۹۵
| |
1398 بازدید

سرمربي جديد تيم فوتبال پيام خراسان رضوي گفت: نسبت به تيم پيام تعلق خاطر دارم و تمام وجودم با فوتبال عجين است.

به گزارش ايسنا، عباس چمنيان در جلسه معارفه خود ادامه داد: از زماني كه از پيام جدا شدم همواره بحث بازگشتم به تيم وجود داشت و حداقل 4 مرتبه با مديران باشگاه جلسه داشتم اما هيچ كدام از آن جلسات نتيجه نداشت.

وي افزود: با توجه به شرايط تيم پيام همه مي‌پرسند كه چرا سرمربي‌گري آن را قبول كردي در حالي كه تيم در بحران است، كه در جواب بايد بگويم به دنبال شهرت نيستم اما به تيم احساس تعلق خاطر دارم و چون مي‌دانستم مديريت فعلي آن با اعتبار و داراي شخصيت اجتماعي و حقوقي بالاست، مسووليت فني تيم را قبول كردم.

چمنيان تاكيد كرد: يكي از دلايلي كه ورزش ما عقب افتاده اين است كه افراد مشغول در ورزش، ورزشي نيستند اما از اين بابت خوشحالم كه مديراني ورزشي مسووليت تيم پيام را بر عهده گرفتند.

وي با اشاره به انتخاب كاظم غياثيان به عنوان مدير فني تيم تاكيد كرد: شخصا اعتقادي به مدير فني ندارم زيرا كه تعريف درستي از آن وجود ندارد. اگر هر كسي به ديگري به غير از غياثيان انتخاب مي‌شد به پيام نمي‌آمدم زيرا كه او را قبول دارم و سابقه ما همانند يكديگر است.

سرمربي جديد تيم فوتبال پيام خراسان رضوي تاكيد كرد: در تيم پيام راه سختي را در پيش داريم و اگر كار سخت انجام دهيم به هدف خواهيم رسيد و من به كار سخت اعتقاد دارم.

وي افزود: اگر احساس مي‌كردم كه نمي‌توانم براي پيام كاري كنم دليلي نداشت كه سرمربي‌گري آن را قبول كنم و اگر روزي احساس كنم كه نمي‌توانم تيم را تكان دهم از پيام مي‌روم زيرا كه آبرو و اعتبارم را از سر راه نياورده‌ام.

وي ادامه داد: تيم پيام در انتهاي جدول است اما آسمان به زمين نيامده و وقت جبران وجود دارد و اعتقاد دارم كه اگر بخواهيم مي‌شود موفق بود.

چمنيان تصريح كرد: يك بخشي از فوتبال شانس و اتفاقات آن است اما طرف ديگر تلاش و كار بازيكنان و كادر فني است.

وي خاطرنشان كرد: پتانسيل تيم پيام بسيار زياد و ساختار اصلي آن قوي است و اگر شرايط فراهم شود مي‌توانيم به رده‌هاي بالاي جدول رسيده و از اعتبار تيم دفاع كنيم.

وي افزود: البته ساير تيم‌ها هم بيكار ننشسته‌اند اما ما هم بايد تلاش كنيم و مي‌دانم كه مي‌توانيم موفق شويم.

چمنيان تصريح كرد: تيم در چند نقطه نياز به بازيكن دارد كه در خط دفاع يونس مسعودي به تيم اضافه شده است اما براي تقويت خطوط مياني و حمله نيز به دنبال بازيكن هستيم.

سرمربي جديد تيم فوتبال پيام خراسان رضوي در خصوص كادر فني تيمش تصريح كرد: فعلا با بياني و مرتضايي كار را شروع كرديم و از باشگاه يك مهلت يك هفته‌اي گرفته‌ام تا در صورت نياز و وجود كمبود، از نفرات قبلي يا جديد به كادر اضافه شوند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟