صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رهنما:آشوري نباشد خداحافظي مي‌كنم

کد خبر: ۲۹۶۸۸
| |
940 بازدید

سرمربي تيم اميد كاراته گفت: اگر دبير فدراسيون نباشد، من نيز به كار در تيم هاي ملي ادامه نخواهم داد.

مسعود رهنما در گفت و گو با فارس اظهار داشت: رقابت هاي فرانسه با حضور مدال آوران مسابقات جهاني ژاپن برگزار شد كه بيشتر آنها مقابل اميدهاي ايران تن به شكست دادند.

وي ادامه داد: اين نتايج نشان داد تيمي كه با حمايت هاي آشوري در مسابقات جهاني قبرس حاضر شد، به طور اتفاقي به سه طلا و دو برنز دست نيافت. بعد از آن تيم ايران در مسابقات جهاني تركيه يك طلا و يك برنز و نايب قهرماني كوميته تيمي را از آن خود كرد و در مسابقات آسيايي مالزي چهار طلا، دو نقره و دو برنز و قهرماني بخش تيمي را بدست آورد. اين تيم در هر تورنمنت بين المللي درخشيده است.

رهنما خاطرنشان كرد: تيم ايران مقابل رئيس فدراسيون فرانسه تيم اين كشور را با اختلاف يك امتياز برد. به قدري عملكرد ايران خوب بود كه بيامونتي، قهرمان فرانسه مجبور شد به جاي يك نفر از دو كاراته كار ما براي حضور در مسابقات جايزه بزرگ كشورش دعوت كند.

وي اظهار داشت: براي رسيدن به هدف دو نوع انگيزه مادي و معنوي وجود دارد. وقتي انگيزه هاي معنوي نسبت به مادي كمرنگ شود اتفاق ژاپن خواهد افتاد. در تيم اميد انگيزه هاي روحي و رواني عامل اصلي موفقيت بود، البته اين مسئله تنها شامل كاراته كاران نمي شود و تمام افراد كادر فني را نيز دربر مي گيرد.

رهنما با اشاره به اينكه اگر آشوري به فدراسيون نيايد ديگر به كارش در تيم هاي ملي ادامه نمي دهد، گفت: در همين راستا به همراه تيم اميد خواستار ديداري با رئيس سازمان تربيت بدني و سازمان بازرسي كل كشور هستيم تا درباره خدمات ارزنده آشوري با آنها صحبت كنيم. اگر دبير فدراسيون بازنگردد بنده نيز فقط با تيم گيلان در مسابقات قهرماني ايران شركت خواهم كرد.

سرمربي تيم ملي درباره قوانين جديد داوري و تغيير اوزان تصريح كرد: امتياز طلائي كاراته حذف شده است، بعد از اتمام سه دقيقه هر كدام از حريفان يك دقيقه كامل وقت دارند و در پايان كسي برنده است كه امتياز بيشتر را كسب كند. از اين طريق قدرت ريسك را بالا برده اند و كاراته تهاجمي تر شده است. ضربات دست به پشت حريف به جاي دو امتياز به يك كاهش يافته تا اهميت ضربات پا افزايش يابد. كاهش اوزان از هفت به پنج به ضرر كاراته است. به عقيده من تغيير ميزان اوزان زياد مهم نيست.

وي با اشاره به اثرات ليگ بر كاراته افزود: آسيب هاي ليگ بر كاراته بيشتر از محاسن آن است. در اين مسابقات ساير مربيان از حاصل دسترنج مربيان سازنده استفاده مي كنند. از اين طريق ريشه مربيان پايه خشك مي شود. براي انتخاب مربيان تيم ملي بايد شاخص هاي مختلفي تعريف شود كه ليگ كمترين درصد آن را داشته باشد. اين رقابت ها موجب مي شود كه ثروت كاراته به يك عده خاص تعلق گيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟