مارك هيوز: اوضاع ما خوب نيست
باشگاه منچسترسيتي براي چند هفته "بنجاني اموارواري" را به همراه نخواهد داشت. اين بازيكن به علت آسيب ديدگي نميتواند فيروزهاي پوشان را همراهي كند.
به گزارش ايسنا، بنجاني در آخرين ديدار منچسترسيتي برابر اورتون از رقابتهاي ليگ برتر انگليس به دليل آسيبديدگي تعويض شد.
مارك هيوز سرمربي سيتي تاييد كرد كه بازيكن تيم ملي زيمباوه چند هفتهيي را بايد به استراحت بگذارند. اين مربي ولزي گفت: او به احتمال زياد چند هفتهيي را از فوتبال دور خواهد بود. در حال حاضر اوضاع براي ما چندان خوب سپري نميشود. بسياري از بازيكنان با آسيبديدگي دست و پنجه نرم ميكنند.
اين دومين بار در فصل جاي است كه اين مهاجم با اين دردسر رو به رو ميشود. بنجاني از دوران بهبود خود پس از مصدوميت نخست تاكنون تنها در 6 بازي ليگ برتر سيتي را همراهي كرده است.
منچسترسيتي در جام يوفا به مرحله حذفي اين رقابت راه يافته است.


