صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

طرح نظارتي ويژه برخورد با گرانفروشان

کد خبر: ۲۹۴۰۱
| |
2325 بازدید

طرح نظارتي ويژه با هدف تشديد برخورد با واحدهاي متخلف از امروز به صورت هماهنگ و عملياتي در سراسر كشور آغاز مي‌شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومي سازمان حمايت مصرف‌كنندگان و توليدكنندگان، با عنايت به فرا رسيدن ايام بازگشت حجاج بيت‌الله الحرام و تقارن آن با عيد غدير و آيين سنتي شب يلدا و به تبع آن افزايش تقاضاي عمومي جهت خريد انواع مواد غذايي، طي برنامه‌ها و سياست‌هاي تدوين شده اين سازمان، طرح نظارتي ويژه‌اي از روز سه‌شنبه بيست و ششم آذرماه توسط بازرسان سازمان‌هاي بازرگاني سراسر كشور به صورت منسجم و هماهنگ با دستگاه‌ها و اتحاديه‌هاي ذيربط با هدف تنظيم و رصد بازار، برخورد قاطع با متخلفان، رعايت حقوق مصرف كنندگان و نظارت بر نحوه عملكرد فروشگاه‌هاي عرضه كننده كالا و مواد غذايي از قبيل ميوه شيريني، آجيل و خشكبار و واحدهاي خدماتي نظير تالارها و رستورانها، به مرحله اجرا درخواهد آمد.

اين گزارش حاكي است اين طرح با بهره‌گيري از ظرفيت و توان بازرسان جديد و بازرسان اتحاديه‌ها در كنار بازرسان اين سازمان تا روز يكشنبه يكم دي ماه ادامه خواهد يافت.

گفتني است ستادهاي خبري جهت دريافت شكايات و گزارش هاي مردمي به صورت 24 ساعت فعال بوده و شهروندان گرامي مي توانند به منظور مشاركت در امر بازرسي و نظارت با مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طريق تلفن 124 گزارش نمايند تا در اسرع وقت مورد رسيدگي قرار گيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۶
باز هم ارجاع به 124. والله بالله اين 124 كسي پاسخگو نيست! گاهي اوقات به شما مي گويند در محل مغازه بمان نيروهاي ما 10 ساعت ديگر مي آيند.! مگر نظارت وظيفه مستقيم اينان نيست پس چرا هميشه منتظر گزارش مردمي و يا شكايت هستند آيا گرانفروشي علني و عيان نياز به شكايت دارد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟