شاهرودی به خراسان شمالي سفر ميكند
آيتالله هاشمي شاهرودي در ادامه سفرهاي استاني خود پنج شنبه و جمعه اين هفته به خراسان شمالي سفر ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي قوه قضائيه، آيتالله سيد محمود هاشمي شاهرودي رئيس قوه قضائيه در ادامه سفرهاي استاني خود پنج شنبه و جمعه اين هفته به خراسان شمالي سفر ميكند.
در اين سفر دو روز علاوه بر ديدار با قشرهاي مختلف مردم با حضور در جمع مديران، قضات و كاركنان قضايي خراسان شمالي از نزديك ميزان پيشرفت طرحها و برنامههاي دادگستري اين استان را بررسي ميكند.
وي همچنين با حضور در جلسه شوراي اداري و تامين استان خراسان شمالي و ديدار با مسئولان اجرائي و نمايندگان اين استان در مجلس شوراي اسلامي به بررسي ميزان تعامل اين دستگاهها با دستگاه قضايي استان خواهد پرداخت.
رئيس قوه قضائيه در اين سفر نيز همچمون ساير سفرهاي استاني خود به صورت چهره به چهره با مردم اين استان ديدار ميكند و به بررسي مشكلات حقوقي و قضايي آنان ميپردازند.
هاشمي شاهرودي را در اين سفر جمعي از مسئولان عالي قضائي همراهي مي كنند كه به نمايندگي از رئيس قوه قضائيه به شهرهاي استان خراسان شمالي سفر ميكنند تا از نزديك با مسائل و مشكلات حقوقي و قضايي مردم اين شهرها آشنا شوند.


