صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

4 نفر از حجاج ايران در منا جان باختند

همچنين شب گذشته دو نفر از حجاج ايراني در يکي از بيمارستان‌هاي سعودي به علت ايست قلبي جان خود را از دست دادند که در مجموع، آمار فوت شدگان حجاج ايراني در ايام تشريق به شش نفر افزايش يافت.
کد خبر: ۲۸۷۷۳
| |
10777 بازدید
مسئول هيأت پزشکي حج ايران در مکه مکرمه گفت: چهار نفر از حجاج ايراني در سرزمين منا به دليل ايست قلبي جان باختند.

دکتر مصطفي نادري، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با ايرنا اظهار داشت: اين چهار زاير همگي به علت سن بالا و انجام اعمال سنگين در ايام تشريق جان باختند.
به گفته نادري، دو نفر از اين حجاج پس از انجام عمل رمي در کاروان‌هاي خود و در هنگامي که در خواب بودند، دچار حمله قلبي شدند.
وي گفت، همچنين شب گذشته دو نفر از حجاج ايراني در يکي از بيمارستان‌هاي سعودي به علت ايست قلبي جان خود را از دست دادند که در مجموع، آمار فوت شدگان حجاج ايراني در ايام تشريق به شش نفر افزايش يافت.
گفتني است، پانزده نفر از زايران ايراني نيز تا پيش از آغاز ايام تشريق به علل گوناگون مانند حوادث، ايست قلبي و سکته مغزي و سرطان و کهولت سن در مدينه و مکه جان باخته بودند.

مسئول هيأت پزشکي حج ايران در مکه مکرمه گفت: خوشبختانه در صحراي عرفات و مشعر الحرام مورد فوتي نداشتيم.
وي همچنين از مراجعه شماري از حجاج به علت شکستگي، پارگي عضلات، جراحات گوناگون، سکته قلبي، دردهاي قفسه سينه به عنوان مهمترين علل مراجعه به هيأت پزشکي مستقر در مشاعر ياد کرد و گفت: به علت اينکه هيأت پزشکي تا پايان شب گذشته در منا مستقر بودند، آمار دقيق اين موارد به زودي اعلام مي‌شود.

دکتر نادري سرماخوردگي شديد و مشکلات ريوي را مهمترين بيماري شايع در ميان حجاج ايراني در مشاعر اعلام کرد و تأکيد کرد: تجمع ميليون‌ها نفر از زايران در يک منطقه کوچک و ازدحام انساني، آلودگي شديد هوا، سبب شيوع اين بيماري در ميان بيشتر حجاج در مشاعر شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۰ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
یکی از شرایط استطاعت که حج را برمسلمان واجب میکند.استطاعت بدنی از نظرسلامتی برای انجام مناسک ومشقت سفرحج است.ایا افرادی که از این نظر مستطیع نیستند.بهتر نیست که برای خود نایب بگیرن ودرصورت توانائی مالی به عمره بروند که اعمال ان ساده تر است.به هر حال روح همشان شاد
ناشناس
|
India
|
۱۶:۱۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
خدا رحمتشان كند لابد اينقدر در صف مانده اند تا به كهولت سن رسده اند. بارك الله كه آرزو را با خود به گور نبردند. قابل توجه جواناني كه مكرر مشرف ي شوند.
ناشناس
|
Azerbaijan
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
اگه واقعا تولد اغاز را ه مرگه خوشا به سعادتشون كه اونجا اين اتافاق افتاد
اي دنيا نگه دار ميخام پياده شم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
در جواب دوستی که در خصوص استطاعت بدنی نوشته اند میخواهم بگویم که بسیاری از این افراد نزدیک به ده سال قبل و برخی کمتر برای رفتن به حج ثبت نام کرده اند و آنزمان استطاعت بدنی نیز داشته اند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
دوستی که نوشته اند 10 سال نوبت باید طی شود این طور نبوده ، یکی از بستگان بنده در سال 83 ثبت نام کرد و امسال مشرف شد پارتی هم نداشت
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۵ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
ایکاش حکم می دادند که هر کس يِکبار به حج تمتّع مشرف شده از ایران نتواند مشرف شود (از سایر کشورها با هزینه مربوطه برود) که با توجه به سهمیه 104 هزار نفری ایران مردم در نوبت 18-17 ساله نمانند و استطاعت بدنی خود را هم از دست بدهند. بنظرم 30% این ظرفیت هر ساله به حاجیانی تعلق دارد که تمتع مکرر داشته اند !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۶ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۱
درباره استطاعت بدني. من الان 32 دارم و اگر همين الان مستطيع باشم كه نيستم در سن 49 سالگي مشرف ميشوم. تازه اگر مستطيع شده باشم. واي بر كساني كه با سن 40 و 45 سال تازه مستطيع شده و مي خواهند پس از 17 سال مشرف شوند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۲
قابل توجه دوستاني كه روي اين نكته پافشاري ميكنند كه اينها ده سال قبل و قبل تر اسم نوشته اند. خب سهميه حج كشور ما همينقدره. واقعا چه انتظاري داريد؟؟؟؟؟؟ بگيم كلا جوان ها نروند؟
ناشناس
|
-
|
۰۸:۳۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۳
حضرت علي (ع) مي فرمايند مابين انسان و اجل دو تا فرشته هستند تازماني كه اين دو به امر الهي ميدان را خالي نكنند اجل سراغ شخص نمي آيد پس هركجا عمر تمام شود انسان سراغ مرگ مي رود جايي كه اجل آنجا مي آيد خدايشان رحمت كند حجشان مقبول حق
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۵ - ۱۳۸۷/۰۹/۲۳
قابل توجه كساني كه اصرار دارند افراد 18-17 سال در نوبت مانده اند! بنده در سال 79 در سن 21 سالگي ثبت نام كردم و در سال 84 در سن 26 سالگي مشرف شدم ، هيچ پارتي خاصي هم نداشتم . همه كساني كه در كاروان با بنده همسفر بودند در سال 79 ثبت نام كرده بودند.
ثبت نامي هاي سال 85 هم آنطور كه شنيده ام نهايتا 8 سال در نوبت مي مانند
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟