صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پرداخت يارانه به کودکان بازمانده از تحصيل

استفاده از ظرفيت‌‏ها و سرمايه‌‏هاي اجتماعي محله و کمک نهادهاي دولتي و تشکل‌‏هاي مردمي جهت بهبود وضعيت آنها اقدام مي‌‏کنند.
کد خبر: ۲۸۵۴۷
| |
2323 بازدید

به شناسايي و معرفي مددکاران شهر به کودکان بازمانده از تحصيل يارانه پرداخت خواهد شد.

به گزارش"ايلنا"پرداخت يارانه به کودکان بازمانده از تحصيل بخشي از خدمات برنامه‌‏ريزي شده توسط سازمان آسيب‌‏هاي اجتماعي در طرح مددکاران شهر است که طي دومين جشنواره انتخاب برترين هاي پژوهشي و نوآوري در حوزه مديريت شهري اجرايي مي‌‏شود.
طي اين طرح مددکاران با حضور در محلات و مناطق شهر تهران به وسيله ارزيابي جامع از پيرامون خود کودکان بد سرپرست يا بازمانده از تحصيل و زنان سرپرست خانوار در محله‌‏ها شناسايي کرده و با استفاده از ظرفيت‌‏ها و سرمايه‌‏هاي اجتماعي محله و کمک نهادهاي دولتي و تشکل‌‏هاي مردمي جهت بهبود وضعيت آنها اقدام مي‌‏کنند.
بر اساس برنامه‌‏هاي تدوين شده مداخله‌‏هاي موثر مددکاران شهر جهت حمايت از افراد و گروه‌‏هاي آسيب ديده يا در معرض آسيب در مناطق شهر تهران مستقر شده و با بهره‌‏گيري از خودروهاي گشت مددکار شهر به ارائه خدمات مي‌‏پردازند.

گفتني است سازمان آسيب‌‏هاي اجتماعي در صورت عدم ارائه خدمات و پشتيباني مراجع دولتي و خصوصي ذيربط از اقشار آسيب پذير به آنها يارانه پرداخت مي‌‏کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟