صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رباني:ماه‌ها است منتظر دعوت به اردو هستم

کد خبر: ۲۸۱۱۰
| |
1038 بازدید

ركورددار پرش با نيزه ايران گفت: فدراسيون دووميداني مدت ها است كه قول آغاز اردوهاي آمادگي پرش با نيزه را به ما داده است.

محسن رباني در گفت و گو با فارس، عنوان كرد: پس از المپيك قرار بود تا مربي جديد در پرش با نيزه به ايران دعوت شود و تمرينات خود را زير نظر وي دنبال كنيم.

وي افزود: پيش از آمدن مربي جديد، فدراسيون پيشنهادي را براي رفتن به اردوي آمادگي در اوكراين به شرط پرداخت هزينه از سوي خودمان به من و دو عضو تيم ملي داد و عنوان كرد در صورتي كه ركوردهاي خود را ارتقا بدهيم، هزينه ها را به ما باز مي‌گرداند؛ اما از سوي من قابل قبول نبود. پرداخت هزينه اين اردو براي ما سنگين بود. ترجيح دادم اعزام نشوم و در ايران با حضور يك مربي خوب، تمرينات را ادامه دهم.

ركورددار پرش با نيزه ايران گفت: مربي جديد براي رشته ما آمد؛ اما براي هدايت تمرينات ركورددار دهگانه اختصاص پيدا كرد و تا اين لحظه بدون مربي و كنار رسيدگي به درس‌هاي دانشگاهي، با برنامه‌ريزي شخصي، در سالن آفتاب انقلاب تمرين مي‌كنم.

محسن رباني عنوان كرد: در آخرين صحبت هايي كه با مسئولان فدراسيون داشتم، قرار شد تا به زودي به اردوهاي آمادگي دعوت شويم؛ ولي هنوز خبري نشده است. در حالي كه بسياري از دوميداني كاران به شكل مستمر در اردو هستند.

وي ادامه داد: از دوران نوجواني تا امروز به شكل تمام وقت در اين رشته تمرين كرده ام. انتظار دارم با حمايت فدراسيون و ايجاد امكانات، خود را براي حضور در مسابقات مختلف براي مدال آوري آماده سازم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار