فردا؛ آغاز رزمايش بزرگ دريايي ارتش

وي هدف از اين رزمايش را ارتقاي آمادگي رزمي يگان‌ها و نيروهاي شركت‌كننده در مقابله با تهديدات، افزايش توان بازدارندگي نيروها و در نهايت آزمايش و به كارگيري تسليحات و تجهيزات نوين ساخت صنايع دفاعي كشور عنوان كرد.
کد خبر: ۲۷۵۶۰
| |
2623 بازدید
فرمانده نيروي دريايي ارتش از آغاز رزمايش دريايي اتحاد 87 از روز سه‌شنبه در منطقه سوم دريايي چابهار در درياي عمان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي ارتش، امير دريادار حبيب‌الله سياري فرمانده نيروي دريايي ارتش با اعلام اين خبر تصريح كرد: در اين رزمايش شش روزه بيش از 60 فروند از يگان‌هاي شناور رزمي اعم از ناوشكن‌ها و ناوچه‌هاي موشك‌انداز، زيردريايي‌هاي سبك و سنگين، تيم‌هاي عمليات ويژه و تكاوران دريايي، بالگرد ضدسطحي و ضد زيرسطحي، هواپيماهاي تاكتيكي و بدون سرنشين به همراه جنگنده‌هاي نيروي هوايي شركت خواهند داشت.
وي هدف از اين رزمايش را ارتقاي آمادگي رزمي يگان‌ها و نيروهاي شركت‌كننده در مقابله با تهديدات، افزايش توان بازدارندگي نيروها و در نهايت آزمايش و به كارگيري تسليحات و تجهيزات نوين ساخت صنايع دفاعي كشور عنوان كرد.

دريادار سياري با تاكيد بر اين كه اين رزمايش كه از فردا سه‌شنبه در درياي عمان و در چهار مرحله انجام مي‌شود، منطقه‌اي به وسعت 50 هزار مايل مربع را در بر خواهد گرفت، خاطرنشان كرد: از ويژگي‌هاي منحصر به فرد رزمايش دريايي اتحاد 87 بهره‌گيري و به‌كارگيري گسترده از دستاوردهاي نوين دريايي شامل تسليحات، تجهيزات و سامانه هاي ساخت صنايع داخلي كشور خواهد بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی