صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گواهینامه رانندگان ماجراجو باطل می‌شود

سرهنگ علیمردانی افزود: با نصب دوربین‌های جدید و مجهز در بزرگراه‌های كشور بدون هیچ اغماضی با رانندگان خاطی كه جان دیگران را به خطر می‌اندازند، برخورد شدید می‌شود.
کد خبر: ۲۷۱۸۵
| |
4819 بازدید

رئیس پلیس كنترل نامحسوس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی اعلام کرد: گواهینامه رانندگان ماجراجو و خاطی باطل می‌شود.

به گزارش شبکه خبر، سرهنگ قربانعلی علیمردانی گفت: با استفاده از تجهیزات الكترونیكی و بالا بردن فرهنگ ترافیكی، تخلفاتی مانند سرعت، سبقت و حركات نمایشی در بزرگراه ها 30 درصد كاهش یافته است.

وی با اشاره به این‌كه در تمام جاده‌های كشور همچنان بیشترین تخلف مربوط به سرعت و سبقت غیرمجاز است، گفت: در درون شهری و برون شهری بیش از یك میلیون و 200 هزار تخلف مربوط به سرعت و سبقت غیر مجاز ثبت شده است.

سرهنگ علیمردانی افزود: با نصب دوربین‌های جدید و مجهز در بزرگراه‌های كشور بدون هیچ اغماضی با رانندگان خاطی كه جان دیگران را به خطر می‌اندازند، برخورد شدید می‌شود.

وی افزود: رانندگانی كه سه تخلف حادثه‌ساز داشته باشند، در مدت یك سال گواهینامه آنان توقیف و خودروی آنان به پاركینگ هدایت می‌شود و به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

علیمردانی با اشاره به این‌كه ابطال گواهینامه و حتی مجازات حبس در انتظار رانندگان ماجراجو خواهد بود، گفت: در بیشتر كشورهای دنیا مجازات‌های شدیدی با رانندگان ماجراجو كه جان مردم را به خطر می‌اندازند، صورت می‌گیرد.

وی گفت : تنها در بزرگراه نیایش تهران روزانه دوربین‌های ما 500 تا 600 تخلف رانندگی را ثبت می‌كنند كه در روزهای آینده با متخلفان بدون هیچ اغماضی برخورد خواهیم كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۹
رانندگانی هم هستند که در حالیکه شما باسرعت مجاز در حال حرکت هستید با چراغ زدنهای متوالی آنقدر شما را عصبی می کنند که شما را در موقعیت خطر قرار می دهند .با آنها چه باید کرد؟؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۹
کافیست تا برای هر متخلف جرایم سنگین بین 300 تا 400 هزار تومان تعبیه شود ...در صورت تکرار ماشین به مدت یکماه کامل متوقف و در صورت تکرار مجدد برای شخص خاطی بعلت بازی با جان مردم عدم مجوز دریافت پلاک و ابطال گواهینامه انجام شود...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۹
مشاهدات اینجانب در خیابان ها و بزرگراهها حاکی از آن است که تخلفاتی مثل سرعت غیر مجاز و حرکات نمایشی و لایی کشیدن ها نه تنها کمتر نشده بلکه بشدت افزایش داشته است.امید وارم با نصب دوربین در تمامی معابر با اینگونه رانندگان برخورد قاطع بعمل آید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟