وقتي ورزش بهانه يك فريب بزرگ باشد
در حاليكه جهان از صلح و دوستي ميگويد، رژيم صهيونيستي به اقدامات نژادپرستانه خويش، حتي در ورزش، ادامه ميدهد.
به گزارش فارس، در المپياد ماكابي، فقط ورزشكاران يهودي ميتوانند شركت كنند. طبق برنامه ريزي انجام شده، قرار است اين مسابقات در تل آويو آغاز شده و در قدس خاتمه يابد.
اين رقابتها نام خود را از خانواده اي به نام ماكابي گرفته است. اين خانواده در سال 199 قبل از ميلاد در مقابل يونانيها كه در آن دوران فلسطين را اشغال كرده بودند، قيام ميكند. ادعا مي شود در معبدي كه يهودا ماكابي شورشي ساخته بود، شمعداني كه با روغن مي سوخت، هشت روز تمام روشن بود و به همين دليل، از آن روز به بعد هر چهار سال يك بار مراسمي كه هشت روز به طول ميكشيد، برگزار ميشد.
در اين مراسم كه تلاش شده نقطه مقابل المپيك يونان باشد، مسابقات ورزشي برگزار مي شد؛ اما بعدها ژنرال يوناني، پومپي، متوجه موضوع شده و معبد را تخريب و به اين مسابقات خاتمه ميدهد.
بعدها و در سال 1932، يك يهودي از اهالي استانبول به نام يوسف يكوتي الي، پس از بيست سال مبارزه، اين المپيك را احيا ميكند. وي با تاسيس باشگاه ژيمناستيك يهودي در استانبول، در مكاتبات خويش از عبارت "The Israelitische Turmverein Konstantinopel" استفاده مي كند.
اولين المپيك ماكابي در دوران معاصر در سال 1932 در سرزمين هاي اشغالي فلسطين برگزار مي شود. در اين مسابقات، 500 ورزشكار از 23 كشور شركت مي كنند.
المپيك ماكابي پس از المپيك جهاني و المپيك دانشگاهيان، سومين رقابت ورزشي بزرگ در جهان محسوب مي شود. در سال 1997 چهار ورزشكار استراليايي در حين عبور از يك پل در تل آويو كشته شدند.
از سوي ديگر، كاروان ورزشكاران امريكايي به دليل تاكيد بيش از حد به عبارت "همه يهوديان يك ملت هستند"، در سال 2001 از اين رقابت ها كنار كشيد. اين نشان ميدهد كه آنها در پي آن هستند تا از ورزش، بهانه اي براي فريب خود كه تشكيل كشور صهيونيستي است، استفاده كنند.
در آخرين المپيك ماكابي كه در سال 2005 برگزار شد، حدود 7700 ورزشكار حضور داشتند. از تركيه نيز ورزشكاراني در اين رقابت ها شركت مي كنند. هجدهمين المپيك ورزشكاران يهودي در تابستان 2009 و در ارض اشغالي برگزار مي شود.


