صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

كارمزد ‌٢٠٠ توماني پرداخت قبوض حذف شد

مدير اداره نظارت بر بانك‌ها تصريح كرد: زماني كه بخشنامه به بانك‌ها ابلاغ شود بانك‌ها ظرف يك هفته بايد اين بخشنامه را اجرايي و عملياتي كنند.
کد خبر: ۲۶۸۴۲
| |
5356 بازدید

اخذ كارمزد دو هزار ريالي بابت پرداخت غير الكترونيكي قبوض تلفن همراه در تهران اصلاح شد.

ابراهيم درويشي ـ مدير اداره نظارت بر بانك‌ها ـ در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: با توجه به تعاملاتي كه بين ديوان محاسبات و بانك مركزي و شوراي هماهنگي بانك‌ها به وجود آمد جلسه‌اي در 25 آبان ماه 87 در محل شوراي هماهنگي بانك‌ها تشكيل شد و به پيشنهاد و هماهنگي بانك‌ها مقرر شد كه از قبوض تلفن همراه مانند ساير قبوض استفاده و كارمزد دو هزار ريالي حذف شود.

وي ادامه داد: همچنين به پيشنهاد هماهنگي شوراي بانك‌ها به منظور ترغيب مشتريان بانك‌ها به منظور استفاده از ابزارهاي الكترونيكي 500 ريالي كه بابت پرداخت قبوض از طريق خودپردازها از حساب مشتريان برداشته مي‌شد نيز اصلاح شد.

درويشي با بيان اينكه تصميم‌گيري در خصوص اين مسائل در نتيجه تعامل ديوان محاسبات و شوراي هماهنگي بانك‌ها و بانك مركزي بوده است تاكيد كرد: نشستي كاملا دوستانه و در حد پيشنهاد مطرح شد و بانك مركزي نيز با توجه به اختيارات قانوني خود اين دستورالعمل را پذيرفت و به بانك‌ها ابلاغ كرد.

مدير اداره نظارت بر بانك‌ها تصريح كرد: زماني كه بخشنامه به بانك‌ها ابلاغ شود بانك‌ها ظرف يك هفته بايد اين بخشنامه را اجرايي و عملياتي كنند.

درويشي در پايان خاطرنشان كرد: پرداخت دو هزار ريالي شروعي براي بسط و گسترش بانكداري الكترونيكي بود، چرا كه حجم عمليات الكترونيكي ما ظرف يك ماهي كه گذشت دو برابر تا سه برابر شده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۳ - ۱۳۸۷/۰۹/۰۶
موقعی که ای تی ام به اندازه کافی نیست
و خیلی ها برایشان استفاده از دستگاه های خودپرداز سخت است و به علت گرانی اینتر نت امکان استفاده از از آن نیست چرا به مردم فشار می آورید؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟