میران: باید تیم ملی جدیدی ساخته شود
محمود میران سرپرست تیم ملی جودو ایران گفت : برای حضور موفق در المپیك لندن نیاز به تیم ملی جدیدی داریم.
سرپرست تیم ملی جودو ایران در گفتگو با شبكه خبر درباره نخستین دوره مسابقات جودو غرب آسیا گفت: این مسابقات با حضور 9 تیم در اردن برگزار شد و تیم امید ایران موفق شد با كسب 6 نشان طلا و یك برنز عنوان قهرمانی این مسابقات را به خود اختصاص دهد.
محمود میران ادامه داد: این مسابقات پایه ای برای مسابقات قهرمانی آسیا كه سال آینده برگزار می شود، خواهد بود.
كاپیتان سابق تیم ملی جودو ایران گفت: پس از مسابقات المپیك پكن این مسابقات نخستین مسابقه ای بود كه تیم ملی ایران در رده امید در آن شركت می كند و كادر فنی هم تصمیم گرفت به جای تیم ملی بزرگسالان تیم امید را به این مسابقات اعزام كند و اعضای تیم ملی ایران به خوبی از پس این كار بر آمدند.
سرپرست تیم ملی جودو ایران تاكید كرد: فدراسیون و كادر فنی قصد دارد بر روی همین تیم سرمایه گذاری كند و این تیم به علاوه برخی اعضای سابق تیم ملی پایه ای برای مسابقات المپیك لندن و گوانجوی چین باشند.
میران با اشاره به برگزاری مسابقات قهرمانی كشور در آذر ماه گفت : پس از این مسابقات نفرات مورد نظر كادر فنی انتخاب می شوند و اردوی اصلی تیم ملی تشكیل می شود.
وی گفت: این اردو تا مسابقات قهرمانی آسیا كه سال آینده برگزار می شود، ادامه خواهد داشت و نزدیك ترین مسابقات برای تیم ملی خواهد بود.
سرپرست تیم ملی جودو ایران گفت: برای حضور موفق در مسابقات المپیك نیاز به یك برنامه ریزی دراز مدت است و این برنامه باید بدور از هرگونه عیب و نقص باشد و باید نفراتی در این برنامه ریزی حضور داشته باشند كه در لندن برای ایران مقام به ارمغان بیاورند.


