فرخزادي: قطبي خود را زير سوال برد

کد خبر: ۲۶۲۵۲
| |
1725 بازدید
سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس تهران گفت:‌ استعفا كردن تصميم صحيحي نبود و قطبي با اين كار، خود را زير سوال برد

مجيد فرخزادي در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت:‌ هيئت مديره باشگاه تمام شرايط را براي كادر فني فراهم كرد و معتقدم افشين قطبي با ترك تهران،‌ تصميم صحيحي نگرفت.

وي ادامه داد: قطبي با اين كار خود را زير سئوال برد؛ اما به هيچ عنوان به او بي‌احترامي نمي‌كنيم و اميدوارم همواره موفق باشد.

سخنگوي هيئت مديره باشگاه در مورد وضعيت سرمربي اين تيم ادامه داد: افشين پيرواني اختيار تام دارد و تمام تصميمات فني با او است. هيئت مديره نيز با قدرت از او دفاع مي‌كند.

فرخزادي خاطرنشان كرد: پرسپوليس وابسته به يك فرد نبوده و قرار نيست با رفتن قطبي تيم ما با مشكل مواجه شود. اميدوارم با پتانسيلي كه بازيكنان دارند، مقابل پيكان به برتري برسند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
وب گردی