كفاشيان: بايد از نتيجه راضي بود!
رييس فدراسيون فوتبال در پايان ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و امارات اعلام كرد: از نتيجه بدست آمده راضي ام اما از بازي رضايت ندارم.
به گزارش ايلنا، علي كفاشيان در مورد ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و امارات گفت: انتظار داشتم تيم ملي برابر امارات چهره مقتدرتري از خود به نمايش بگذارد، اما متاسفانه بازيكنان تا اواخر بازي نتوانستند در حد و اندازه هاي خود ظاهر شوند.
وي همچنين ادامه داد: با اين حال بايد از نتيجه به دست آمده راضي بود، چون حريف با انگيزه بالايي دنبال اين بود تا ناكامي هاي خود را جبران كند و حتي تدابير لازم را براي شكست دادن تيم ملي ايران انجام داده بود.
كفاشيان همچنين با اشاره به ديدار بعدي تيم ملي ايران مقابل كره جنوبي گفت: ديدار با كره به دليل اينكه در ورزشگاهآزادي انجام مي شود، براي ما اهميت فوق العاده اي دارد و كادر فني بايد از امروز برنامه هاي لازم را در نظر بگيرد تا تيم ملي با حداقل ضعف ممكن به رويارويي كرهجنوبي برود.
تيم ملي ايران در چهارمين ديدار خود در دور نهايي مقدماتي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، 23 بهمن ماه سال جاري در ورزشگاهآزادي تهران ميزبان تيم ملي كره جنوبي است.


