روزنامه باهنر هم می آید
روزنامهي "پيشرفت" به صاحب امتيازي و مدير مسوولي محمدرضا باهنر به زودي بر روي دكههاي مطبوعات قرار خواهد گرفت.
مقدم، مسوول دفتر باهنر در گفتوگو با ايسنا، خبر از انتشار قريب الوقوع روزنامهي پيشرفت به صاحب امتيازي و مدير مسوولي محمدرضا باهنر داد و گفت: اين روزنامه به صورت ويژه اخبار حزب فراگير كه با هنر در صدد ايجاد آن است و همچنين اخبار فراكسيون پيشرفت و عدالت كه توسط وي در مجلس شوراي اسلامي ايجاد شده است را منعكس خواهد كرد.
وي با بيان اين كه مجوز انتشار اين روزنامه به تازگي صادر شده است در مورد زمان انتشار اين روزنامه گفت: طبق قانون بعد از صدور مجوز ششماه فرصت براي انتشار اولين شماره وجود دارد و اين روزنامه مطمئنا قبل از اتمام فرصت شش ماه روي دكهها خواهد بود. او اظهار اميدواري كرد كه پيش شمارههاي اين روزنامه ظرف دو ماه آينده منتشر شود.
وي با بيان اين كه تركيب تيم اين روزنامه متفاوت از تركيب نشريه جام كه به صورت هفتگي منتشر ميشود است، گفت: در به كار گيري نيروها، اصل شايستهسالاري به لحاظ حرفهيي بودن است البته با نگاه به هماهنگي و نزديكي سلايق.
وي همچنين در مورد فراكسيون پيشرفت و عدالت كه در مجلس شوراي اسلامي توسط باهنر به تازگي ايجاد شده است، گفت: باهنر از مدتها پيش در سخنرانيهاي خود تاكيد كرده بود كه دههي چهارم انقلاب دههي پيشرفت و عدالت است و اين طور به نظر ميرسد فضاي رسانهيي كشور نيازمند حوزهي رسانهيي است كه با انصاف در راستاي تحقق و نهادينه كردن الزامات پيشرفت و عدالت صداي متفاوتي را منعكس كند.


