صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

8 روس در کشتی دانمارکی ربوده شده در سومالی

پيش از اين، روز شنبه «رويترز» به نقل از کمپاني اپراتور «Clipper Group» گزارش داده بود که بيشتر خدمه اين کشتي را شهروندان روسيه تشکيل مي‌دهند.
کد خبر: ۲۴۶۲۸
| |
2172 بازدید

در کشتي باربري دانمارکي که روز جمعه در سواحل سومالي به دست دزدان دريايي ربوده شده، هشت نفر شهروند روسي حضور دارند.

به گزارش «ريا نووستي»، اين مطلب را روز شنبه، پايگاه اينترنتي «ساوفراخت» گزارش داد.

در اين گزارش آمده است كه دزدان دريايي سوماليايي، کشتي باربري «CEC FUTURE»، متعلق به کشتيراني دانمارک تحت پرچم «باگام» شامل سيزده خدمه را ربوده‌اند. اين کشتي از بندري از خاور نزديک از خليج عدن رهسپار آسيا بوده كه سيزده خدمه آن شامل هشت روس، چهار استونيايي و يک گرجستاني است.

پيش از اين، روز شنبه «رويترز» به نقل از کمپاني اپراتور «Clipper Group» گزارش داده بود که بيشتر خدمه اين کشتي را شهروندان روسيه تشکيل مي‌دهند.

امسال در آب‌هاي ساحلي قاره آفريقا 81 مورد حمله به کشتي‌هاي تجاري انجام شده که 32 فروند کشتي توسط دزدان دريايي به سرقت رفته است.

به گزارش سازمان ملل متحد، در سال 2008 دزدان دريايي سومالي در حدود شصت کشتي خارجي را براي دريافت مبالغي به ازاي آزادي آنها ربوده‌اند؛ درآمد کلي آنها از اين راه، بيش از سي ميليون دلار برآورد مي‌شود.

اين گزارش مي‌افزايد: اين در حالي است كه كه تاکنون کشتي اوکرايني «فاينا» با خدمه آن شامل دو نفر روس، هفده اوکرايني و يک لتونيايي از اسارت دزدان دريايي رها نشده‌اند.
«ولاديمير کالابکوف»، کاپيتان اين کشتي (از روسيه) بر اثر نارسايي قلبي پس از اين حادثه درگذشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار