آغاز هفته دوم تنيس فيوچرز کيش
هفته دوم مسابقات فيوچرز کيش صبح امروز آغازشد.
به گزارش واحد مركزي خبر، در ادامه مسابقات بين الملي تنيس فيوچرز کيش دربخش انفرادي که پنجشنبه وجمعه برگزارشد، الدين ستکيچ از بوسني/الکساندر ساچکو از آلمان /بنيامين باللرت از موناکو وانتونيو ويچ از کرواسي بر حريفان خود پيروز شدند ودرقسمت دوبل بنيامين باللرت از موناکو و محمد غريب از کويت /ميتو ليوارچي ومارکو سيموني از ايتاليا بر ديگر رقيبان به برتري دست يافتند.
همچنين در ادامه مسابقات در بخش انفرادي و در مرحله يک چهارم نهايي دوبازي برگزارشد والکساندر ساچکو و آنتونيو ويچ با غلبه بر حريفان خود توانستند به مرحله نهايي راه يابند.
در مسابقه نهايي دربخش دوبل نيز تيم دونفره بنيامين باللرت از موناکو ومحمد غريب از کويت توانستند بر تيم دونفره ايتاليا پيروز شوند و عنوان نخست هفته اول فيوچرز را دراين بخش به دست آورند.
همچنين دربخش فينال انفرادي هفته نخست فيوچرز کيش ساعت 17 امروز آنتونيو ويچ ا زکرواسي به ديدار الکساندر ساچکو مي رود.


