تأسیس پارک فرهنگي مد و لباس در کشور
معاونت امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در هفدهمين جلسه کارگروه مد و لباس از تصويب کليات طرح تأسيس پارک فرهنگي - فناوري مد و لباس در کشور خبر داد.
مجوز دو مؤسسه فرهنگي - هنري در حوزه مد، لباس و پوشش از سوي دفتر توسعه مشارکتهاي فرهنگي ـ هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي صادر شد.
به گزارش برنا، محمد حسين ايماني معاونت امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در هفدهمين جلسه کارگروه مد و لباس گفت: بر اساس تعهدات وزارت ارشاد و مطابق بخش «الف» ماده 7 آييننامه اجرايي قانون ساماندهي مد و لباس مصوب مجلس شوراي اسلامي موسسات فرهنگي - هنري با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ميتوانند در حوزه مد و لباس فعاليت کنند که در اين جهت با پيگيري دبيرخانه قانون ساماندهي مد و لباس مجوز مؤسسههاي «ترنج» و «گلابتون» صادر شده است.
در اين جلسه همچنين کليات طرح تأسيس پارک فرهنگي - فناوري مد و لباس تصويب و مقرر شد پس از مطالعات و پژوهش در حدود شش ماه اين طرح در سال آينده انجام شود.
رئيس کار گروه ساماندهي مد و لباس درباره اين طرح گفت: اين طرح با برخورداري از پشتوانه علمي به گونهاي خواهد بود که اشخاص حقيقي و حقوقي که در اين زمينه فعاليت دارند مي توانند با حضور در پارک از مرحله ايده و طرح در حوزه مد و لباس تا توليد و اجراي آن به انتقال تجربه و ارايه نوآوريهاي خود بپردازند.
در کار گروه ساماندهي مد و لباس نمايندگان وزارتخانههاي آموزش و پرورش، صنايع و معادن، بازرگاني و نيز سازمان صدا وسيما، مرکز امور زنان و خانواده رياستجمهوري، معاونت راهبردي و برنامه ريزي رياستجمهوري، طراحان پارچه و لباس، اتحاديه صنف توليدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران عضويت دارند.


