نتايج هفته هفتم ليگ فوتبال پرتغال
هفته هفتم از مسابقات فوتبال باشگاههاي دسته اول پرتغال برگزار شد.
به گزارش يورونيوز، بنفيکا موفق شد در زمين حريف خود گيمارش ؛ دو بر يک به پيروزي برسد و ريو اوه يک بر صفر از سد اسپورتينگ گذشت. ناوال نيز يک بر صفر پورتو را شکست داد.
در ساير ديدارها لکسوش دو بر يک بر فريرا چيره شد و امادورا در ديدار با بلنسش به نتيجه يک يک رضايت داد.
ديدار اکادميکا با براگا نيز به نتيجه يک يک انجاميد و تروفنسه دو بر صفر از سد ستوبال گذشت.
در رده بندي کلي لکسوش با شانزده امتياز صدر نشين است و بنفيکا با پانزده امتياز در مکان دوم قرار دارد.
از هفته دهم از مسابقات فوتبال ژوپيلر ليگ بلژيک نيز بيرشهوت سه بر يک از اندرلشت شکست خورد.
لاگانتواز نيز دو بر صفر در زمين زولته وارگم به پيروزي رسيد و توبيز در زمين خود سه بر يک مغلوب راسينگ گنک شد. موکرون نيز يک بر صفر نتيجه را به "سرکل بروژ" واگذار کرد و ديدار لوکرن با مونس به تساوي بدون گل انجاميد. روزلار نيز در زمين مشلن دو بر يک فاتح ميدان شد و ديدار دندر با وسترلو به تساوي دو دو انجاميد.
کلوب بروژ چهار بر يک از سد کورتريک گذشت و شارلوروا دو بر يک استاندارد را شکست داد. در رده بندي کلي کلوب بروژ با بيست و سه امتياز پيشتاز است.
از هفته سيزدهم از مسابقات فوتبال سوپرليگ سوييس نيز بال سه بر صفر سيون را مغلوب ساخت و گراسهاپرز سه بر صفر از سد وادوز گذشت و ارائو دو بر يک زاماکس را مغلوب کرد . لوسرن يک بر صفر بيلنزونا را شکست داد.
ديدار يونگ بويز با زوريخ نيز به تساوي دو دو انجاميد.
در رده بندي کلي بال با سي و يک امتياز پيشتاز است و زوريخ با بيست و نه امتياز در مکان دوم قرارگرفته است.


