صادقي در راه پرسپوليس
مدافع تيم فوتبال مس كرمان از احتمال حضورش در جمع شاگردان افشين قطبي و آغاز مذاكرات مدير برنامههايش با نماينده باشگاه پرسپوليس خبر داد.
اميرحسين صادقي در گفت و گو با ايلنا گفت: هنوز در مورد حضور قطعيام در تيم پرسپوليس نميتوانم حرف خاصي را مطرح كنم اما براي پيوستن به اين تيم مشكلي ندارم.
مدافع پيشين تيم استقلال كه در آخرين روزهاي فصل نقل و انتقالات ليگ برتر هشتم و پس ازنااميد شدن از تداوم همكارياش با اين تيم، به گفته خودش به خاطر 20 ميليون تومان تهران را ترك كرد و در تيم مس كرمان مشغول شد در اين ارتباط خاطر نشان كرد: قطعاً بازي در تهران و در يكي از تيمهاي پرطرفدار پايتخت خواسته اول من بوده و هنوز هم هست. اما ميان اين دو تيم انتخاب اولم به طور قطع استقلال است و اگر مسوولان اين باشگاه شرايط بازگشتم به اين تيم را فراهم كنند در ميان تيمهاي تهراني ترجيح ميدهم فقط در استقلال بازي كنم اما در غير اين صورت براي همراهي پرسپوليس هم از هيچ تلاشي فروگذار نخواهم كرد.
اميرحسين صادقي در ادامه اضافه كرد:با وجود تجربه 10-11 بازي داربي در تيم استقلال هيچكس در علاقه من به اين تيم شك ندارد اما وقتي مسوولان اين تيم تمايلي براي در اختيار داشتن من ندارند من هم براي پيوستن به ديگر تيم پرطرفدار تهراني هيچ مشكلي را پيش روي خودم نميبينم.
مدافع تيم مس كرمان با ابراز رضايت از شرايطش در اين تيم گفت: هيچ مشكلي با كادر فني و مسوولان اين باشگاه ندارم و در صورت محقق شدن اين موضوع بايد ابتدا قراردادم با را مس فسخ كنم و پس از جلب رضايت اين باشگاه به پرسپوليس بپيوندم.
وي در پايان صحبتهايش با ايلنا ضمن تاكيد مجدد بر اينكه اولويت اولش براي حضور در تيمهاي تهراني استقلال است به چند پيشنهاد خارجياش اشاره كرد و گفت: هنوز پاسخ قطعي از سوي مدير برنامههايم به پيشنهاد باشگاه پرسپوليس داده نشده است. چرا كه دو پيشنهاد ديگر هم از قطر و امارات دارم كه با بررسي كلي شرايطم در اين خصوص بهترين تصميم را اتخاذ خواهم كرد.


